Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

Esti creativ? Invata cum sa-i vorbesti clientului pe limba lui!

Charismaticii, scepticii si cei fara initiativa, acestea sunt cele mari trei categorii de clienti in viziunea lui Stephen Denning, senior fellow la James MacGregor Burns Academy of Leadership din Maryland. Ei ar reprezenta 80 la suta din totalul clientilor, diferenta fiind data de cei obsedati de control si de ganditori. Analiza este rezultatul unui sondaj aplicat pe 1.600 de directori. Pornind de la aceste rezultate, ne putem creiona profilul personal sau al clientilor cu care ne intalnim.

Daca nu reusim sa ne oferim raspunsuri avem alaturi specialisti care ne pot ajuta.

Pe piata sunt forte multe workshopuri si avem nevoie doar de atenie pentru a-l alege pe cel care ni se potriveste. Echipa de la firma We are din Iasi, coordonata de psihoterapeutul Gabriela Zboiu, a pus la punct un program dedicat „creativilor”, adica tuturor celor care lucreaza in industriile creative iesene.

Putem alege sa lucram alaturi de ori ori de cate ori am avut sau ai clienti dificili, de fiecare data cand ideile perfecte si geniale ne sunt respinse de sefi sau beneficiari, atunci cand ne dorim sa aflam cum gandeste clientul pentru a-l putea convinge si ori de cate ori avem nevoie sa stim cum sa lucram cu un client nehotarat.

Workshopul este dedicat creativilor antreprenori, freelancerilor sau angajatilor care s-au saturat de tensiuni si nemultumire si care vor altfel de relatii profesionale.
In urma unei analize foarte atente, am constatat ca un astfel de worshop era cerut demult pe piata. „In ultimele luni am colaborat cu cativa creativi exceptionali in domeniile lor de specialitate. Am observat ca multi nu stiu sa isi prezinte ideile sau creatiile in lumina cea mai favorabila pentru ca nu inteleg sau nu stiu, de fapt, cateva tehnici/reguli foarte simple de abordare a relatiei creativ-client. Unii creativi nu isi respecta clientii, in sensul ca ai considera doar niste... aroganti bogati si mai putin pregatiti. Clientii sunt, de fapt, niste oameni foarte capabili si destepti, dar au abilitati in alte domenii profesionale”, am aflat de la Gabriela Zboiu.

Unii creativii abordeaza clientul cu atitudinea unor genii neintelese de societate, cerand de la client aprobare si recunoasterea meritelor. Relatia dintre creativ si client este necesar sa fie una de colaborare. Nu este un serviciu si atat -- clientul plateste, creativul creeaza. Colaborarea presupune ca ambii, si clientul si creativul sunt implicati egal in relatie, ambii au responsabilitati. „Unii creativi considera ca genialitatea sau talentul lor este suficient si sigur ca sunt esentiale. Doar ca atunci cand se prezinta ideile sau creatiile  clientilor, sefilor sau colegilor sunt necesare cateva abilitati de comunicare si cateva repere despre cum functioneaza psihicul uman”, a atentionat Gabriela Zboiu.

Workshopul se adreseaza creativilor care vor sa nu mai fie stresati, tensionati, nemultumiti de relatia cu clientul sau cu seful si tuturor celor care vor sa isi simplifice sau sa isi imbunatateasca relatiile profesionale.

„In timpul workshopului, ne propunem ca fiecare participant sa descopere cat este de simplu sa creezi o relatie adevarata, cat este de usor sa abordezi corect un client, cat de repede si cat de benefic pentru toti cei implicati se pot desfasura colaborarile. Dupa o saptamana de la eveniment as vrea sa ne intalnim, cu participantii care isi doresc, intr-un cadru nonformal, pentru a vedea ce au aplicat, cum au aplicat, unde au intampinat dificultati. Vom petrece o seara sau o dupa-amiaza la o cafea si vom puncta sau aprofunda unele dintre tehnicile prezentate in workshop”, a adaugat Gabriela Zboiu.
Workshopul va avea loc samabata, 1 decembrie, incepand cu ora 11, la hotel Ramada, Iasi.

IMPORTANT!!!
Garantie 100%!
Se returneaza PE LOC plata integral, daca veti considera ca informatiile prezentate nu va vor fi de folos.
Pret: 118 lei.

Include :
Participarea la workshop-ul Creatives. We are.
Voucher pentru 3 sesiuni de Business Coaching Specializat
 • Raspunsuri scrise – comunicare persuasiva prin e-mail
 • Ziua platii – comunicare pentru recuperarea platii
 • Marirea dorita – comunicare pentru re-negocierea conditiilor de salarizare
 Materiale Workshop
 3 pauze de cafea cu tratatii delicioase

Informatii si inscrieri

 0753.340.411 Ramona Nemteanu
https://www.facebook.com/events/169512126528752/


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi