Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

„Este important sa existe o comunitate a femeilor antreprenor” - dialog cu creatorul de moda Cristina Nichita, fondatorul NICHI Fashion

Cristina Nichita este un nume cunoscut in lumea modei. A creat tendinte, a lansat linii de moda, pledeaza mereu pentru stil si echilibru. Este unul dintre speakerii conferintei dedicate antreprenoriatului feminin.

- Ce v-a determinat sa participati la Ziua Antreprenoriatului Feminin si a Implicarii Sociale?

- Am vrut sa impartasesc din experienta mea adunata in cei 23 de ani de cand derulez afaceri in comunitate si mai bine de 6 ani de cand afacerile au si o componenta sociala. In acest rastimp, am sustinut diferite cauze in comunitate si ma refer la evenimente multiple dedicate sustinerii persoanelor vulnerabile, femei in dificultate, mame singure, persoane cu dizabilitati si familiile lor. Evident ca am raspuns afirmativ de fiecare data si m-am bucurat sa vad ca sprijinul a fost de folos.

- Cat de importanta este o comunitate a femeilor de afaceri?

- Pe o scara de la 1 la 100, este clar suta la suta ca femeile trebuie sa se constituie in asociatii, federatii, fundatii. Este important sa existe o comunitate a femeilor antreprenor pentru ca doar asa putem incuraja si sustine proiectele femeilor tinere, doar asa putem veni in intampinarea copiilor inca de pe cand se afla pe bancile scolilor pentru a-i orienta in planurile de cariera. Este foarte important sa ne cunoastem, sa ne sustinem si sa folosim produsele si serviciile pe care fiecare dintre noi le ofera si le promoveaza. Doar asa putem fi puternice si putem ramane in piata romaneasca.

- Lumea afacerilor este dominata de barbati. V-a fost greu sa va impuneti?

- Nu pot sa spun ca nu este greu, dar am avut norocul, sansa daca vreti, sa ma adresez femeilor. Am intrat pe o piata neconcurentiala, femeile aveau nevoie de imagine, de sustinere, de educatie in a-si desavarsi un stil. Nu este usor, dar barbatii nu ne pun piedici. Noi nu suntem destul de increzatoare in noi, in fortele noastre. Barbatilor, daca le ceri, iti vor da, te vor sustine. Eu nu am intampinat greutati in a lucra cu barbatii. De fiecare data cand am cerut ceva si am fost clara, concisa si am explicat care imi sunt nevoile, fie ele de colaborare sau de sprijin, au inteles, au aplaudat initiativa si m-au sustinut.

- Vorbiti deseori despre mentoratul pentru tineri.

- Da, cred foarte mult in mentorat si vreau sa ma implic in acest domeniu. Vreau sa impartasesc din ceea ce stiu, vreau sa crestem impreuna generatii de antreprenori care sa sustina comunitatea.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi