Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

„Nu poti servi altora daca nu te protejezi mai intai pe tine” - dialog cu Delia Turcov, manager Heart Team

„Echilibrul intre ceea ce doresti sa faci in business, aspiratiile profesionale si ceea ce iti doresti in plan personal e o provocare”

- Ce va determinat sa participati la Ziua Antreprenoriatului Feminin si a Implicarii Sociale?

- Am avut ocazia sa ma alatur si altadata organizatoarelor, doamnele Aurora Vatamaniuc, Ioanna Olarescu si Angelica Manea, pe care le admir si le respect suficient incat sa consider un privilegiu orice implicare alaturi de dansele. Apoi a contact enorm cauza sociala,umanitara la care putem contribui. De asemenea, e important sa multumim celor care au astfel de initiative de a mobiliza si investi energie si resurse in folosul celor care au nevoie de sprijin.

- Pledati si pentru o cauza, din cate stiu.

- O alta importanta motivatie a fost dorinta de pleda pentru sanatatea inimii, obiectivul echipei in numele careia voi vorbi, HEART TEAM  (prin CentrumGYm). Venim cu unul dintre cele mai importante argumente, acela ca nu poti servi altora daca nu te protejezi mai intai pe tine.

- Cat de greu este sa fii femeie intr-un business?

- Nu imi pun astfel de intrebari. Totusi cred ca echilibrul intre ceea ce doresti sa faci in business, aspiratiile profesionale si ceea ce iti doresti in plan personal e o provocare si adesea o dilema. Ce e prioritar? Aparent toti stim raspunsul, insa fiecare minut al fiecarei zile tinde sa fie acordat urgentelor care trimit in planul doi familia si tot ce tine de sufletul tau. Daca ai gasit acest echilibru, greul se estompeaza, ba chiar ia forma unor satisfactii.

- Sa fie echilibrul un raspuns pentru succes?

- Din cautarea aceluiasi echilibru s-au nascut cele mai mari dificultati, pe care le-am depasit cand am reusit sa imi creez echipa pe care mi-o doream. Cand am reusit inclusiv pe mine sa ma educ in sensul acesta. Si la birou, si acasa e prioritara atentia si respectul fata de eforturile si aspiratiile fiecarui co-echipier. Ambitiile si eforturile sunt prelucrate pe rand si fiecare rezultat si moment petrecut cu fiecare dintre colegii de serviciu sau membru al familiei este trait cu mai multa pretuire.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi