Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

Si a fost 11even. Echipa de nota 11!

Nou ca si concept, intalnirile 11even incep sa prinda tot mai mult printre ieseni. A doua editie a evenimentului a avut loc la Centrul de Afaceri IDEO si a fost perfecta. Cu siguranta, meritul pentru confortul speakerilor si al invitatilor a aparinut echipei organizatoare.

-- Cand si cum v-ati alaturat acestui proiect? Ce v-a atras?

-- O parte din echipa a organizat si prima editie 11even, in noiembrie 2011, si au trecut la "recrutari". Suntem o mana de colegi si prieteni care incearca sa organizeze evenimente faine, cu impact, care pleaca de la concepte creative, dar mai ales care ne testeaza noua limitele, facandu-ne sa ne autodepasim. La 11even ne-a atras conceptul evenimentului emotiile conduc la actiune - si potentialul evenimentului de a deveni o traditie. E croit pe structura noastra, de tineri care isi cauta drumul in viata. Ne-a atras si faptul ca putem promova astfel valorile Iasului, de care oamenii au cam uitat in ultima vreme.

-- Cum a decurs organizarea evenimentului. Care sunt momentele pe care vi le veti aminti toata viata?

-- Ca la orice lucru pe care vrei sa-l faci bine, apar momente de avant si provocari din care inveti. Am putea spune ca organizarea a decurs chiar lin. Daca ne uitam in urma ne dam seama ca am fi putut intampina si obstacole mai mari. Nu e neaparat un merit al nostru, cat o asezare a lucrurilor in asa fel incat sa putem atinge obiectivele setate. Ne vom aminti discutiile lungi in care ne-am contrazis, ca in final sa obtinem o idee mai buna decat cea initiala, intalnirile cu partenerii, entuziasmul cu care am pornit, senzatia ca exista oameni care trec direct la actiune si multumirea de a-i fi cunoscut.

-- Cat ati muncit? Cum ati muncit? Cine v-a sprijinit?

-- Am muncit aproximativ 3 luni, unii de acasa, altii de la job, altii de la facultate. Volumul de munca a oscilat in functie de stadiul in care ne aflam, dar a fost bine pentru ca in felul acesta ne puteam ajusta strategia constant. Ne-am sprijinit unii pe altii, pentru ca experienta celor din PRIME Iasi Otilia, Cosmin, Bogdan a fost de un real folos celorlalti trei, aflati la inceput de drum in organizarea de evenimente Andreea, Dragos, Gabriela. Ne-a sprijinit si echipa de la Cluj, cei care au gandit si initiat 11even la nivel national, voluntarii PRIME Iasi, care sunt intotdeauna pregatiti si partenerii si sponsorii nostri: Ideo, Tester-Casa Auto, Icar Tours, Silhouette, Centrul Comercial Felicia, Gramma Wines, Shoppiness, Polirom, Galaxy Design.

-- Cum s-a format echipa de la 11even Iasi, ma refer la stafful organizatoric?

-- Cosmin a pus mana pe telefon si ne-a sunat. Noi am zis "Da" si ne-am pus pe treaba.

-- Ce urmeaza dupa 11even Iasi?

-- Dupa 11even urmeaza alte proiecte ambitioase in care ne vom pune la bataie experienta acumulata. Nu ne lasam de organizat evenimente, ci incercam sa ne perfectionam. Vom face asta sub numele Canvi Events si de-abia asteptam sa experimentam si alte concepte de eveniment.

-- Ambasadori 11even. Cine sunt? Cum i-ati ales?

-- Ambasadorii 11even Iasi sunt patru bloggeri ieseni dragi noua. Cu Somnulescu si Andreea Marc am colaborat si la editia trecuta, iar Adrian Monoranu si Oana Filip sunt "noi" in echipa ambasadorilor.

Oana a coordonat prima editie 11even Iasi, iar acum este dedicata trup si suflet Asociatiei Industrii Creative, unde face numai lucruri frumoase impreuna cu ceilalti membri ai asociatiei.

Andreea Marc este fondatoare Belva si unul dintre oamenii de comunicare cei mai activi din Iasi, care este responsabila de activitatea de PR intensa a Icar Tours.

Adrian Monoranu este managerul www.inoras.ro si unul dintre cele mai indragite cadre didactice de la "Cuza". Despre blogul lui nici nu mai vorbim, pentru ca este in bookmark-urile tuturor.

Catalin Baciu (www.somnulescu.com, cum il cunoaste toata lumea) este unul din oamenii cu lipici in online-ul iesean, care coordoneaza o multime de proiecte si pe care te poti baza pentru orice. Am ales ambasadorii dupa chipul si asemanarea 11even: activi, cu initiativa, oameni capabili sa transmita emotii prin munca lor si sa te indemne la actiune.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi