Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

11 even Iasi, IDEO. Afacerile bune cresc in stup

11 even Iasi, 30 mai 2012. "Ai sansa sa asculti, sa intrebi, sa faci schimb de impresii, este un factor motivant pentru a-ti deschide sufletul. Acum vei avea libertatea de a visa, de a-ti proiecta viitorul si, de ce nu, de a alege. Este o experienta din care vei acumula si vei iesi mai bun".

* dialog cu dna Liliana Stroia, de la Centrul de Afaceri IDEO

– Astazi veti gazdui o intalnire importanta pentru Iasi. 11even Iasi. Ce parere aveti despre acest concept?

– Este o intilnire importanta pentru 11even Iasi, dar in aceeasi masura si pentru IDEO. Parteneriatul cu echipa organizatoare, tineri entuziasti, dornici de a experimenta si a acumula, ne onoreaza. "11 minute alocate pentru fiecare dintre cei 11 vorbitori" este un concept interesant. Pare un timp generos, dar te obliga sa ai un discurs atragator si deopotriva structurat.

Daca luam in considerare faptul ca participa oameni obisnuiti, mai mult sau mai putin familiarizati cu discursul public, dar care au de impartit idei despre bucurie si curaj—asa cum se si promoveaza evenimentul, despre succes si esec, despre viata, avem certitudinea ca ingredientele succesului sunt asigurate.

– Este nevoie la Iasi de astfel de intalniri? Ce pot aduce ele bun?

– Cu siguranta. Aceste intalniri nu pot fi decat benefice pentru toti cei implicati. Schimbul de idei intre oameni, interactiunea cu experiente din domenii diverse sunt aspecte ce nu pot decat sa imbogateasca participantii. Faptul ca ai sansa sa asculti, sa intrebi, sa faci schimb de impresii este un factor motivator pentru a-ti deschide sufletul. Acum vei avea libertatea de a visa, de a-ti proiecta viitorul si, de ce nu, de a alege. Este o experienta din care vei acumula si vei iesi mai bun.

– Cum v-ati implicat in acest proiect? Cum ati lucrat cu tinerii?

– IDEO este un proiect care a demarat in anul 2007 privind in viitor, anticipand o necesitate a timpurilor prezente si viitoare: sustinerea tinerilor activi, intreprinzatori, dornici sa dezvolte o comunitate orientata pe si spre performanta. Ei sunt viitorul nostru, ei vor construi un nou Iasi, o noua Romanie si trebuie ajutati sa gaseasca drumul.

Avem credinta ca suntem un partener al tinerei generatii, un sustinator al initiativelor in domeniul comunicarii, al creativitatii, adica al interactiunii dintre oameni. Echipa inimoasa 11even a crezut in noi iar umarul nostru a fost pregatit sa o sprijine. Gabriela, Otilia, Bogdan, Cosmin, ca sa enumar doar pe cei cu care am colaborat direct—suntem siguri ca echipa este mult mai numeroasa, merita toate felicitarile si sunt un exemplu de implicare.

– Cateva cuvinte despre IDEO.

– Ideo este cel mai nou centru de sprijinire si dezvoltare a afacerilor mici si mijlocii din Iasi. Aici nu te afli doar intr-o cladire de birouri. Este locul unde cresc retele sociale, unde se intalnesc prieteni, parteneri, nevoi si oportunitati. Aici aducem in acelasi spatiu domenii de activitate, companii, personalitati sau nevoi diferite si cream un mediu propice de dezvoltare profesionala, personala si sociala a companiilor si oamenilor pe care ii gazduim si care ne îmbogatesc cu prezenta lor, lucru pentru care le multumim si prin intermediul revistei dumneavoastra.

Conceptul Ideo? "Doua mii de albine separate nu vor produce niciodata un strop de miere. E nevoie de un stup. Numele lui este Ideo."

Am invatat ca un mediu de afaceri puternic are nevoie de relatii intre actorii lui. Si am mai inteles ca Iasiul are un mediu de afaceri cu un potential fantastic. Exista aici mii de companii mici de succes, despre care putina lume stie—sunt genul de firme care tac si fac. Iar numarul lor va creste intotdeauna intr-un mediu prielnic. Un astfel de mediu este Ideo.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi