Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

Ieseni in expeditie pe Mont Blanc

Global Tech a sustinut proiectul Mont Blanc 2013, o expeditie organizata de trei ieseni care au atins cel mai inalt varf din muntii Alpi (4810 m). Expeditia in Mont Blanc de la sfarsitul lunii iulie 2013 i-a avut ca protagonisti pe Adrian Lazar, Lavinia Lazar si Vlad Ghiorghiu. Echipa a atins varful Mont Blanc din Alpi pe data de 22 iulie 2013 ora 07:30.

Ideea acestei expeditii a luat nastere dupa vizionarea mai multor prezentari si expozitii de fotografie montana, care le-au starnit curajul si imboldul de a porni la drum. Dupa indelungi pregatiri, ce au inceput in primele luni ale acestui an, ei au strabatut muntii din Romania in lung si in lat. Aceste expeditii din tara i-au pregatit pentru vreme rea, zapada, temperaturi scazute si urcus dificil. Itinerariul expeditiei a fost studiat cu grija dinainte si a fost urmat cu precizie:

Ziua 1: Echipa a plecat cu Tramway du Mont-Blanc (TMB) din Saint-Gervais-Le-Fayet pana la Nid d'Aigle apoi pe jos pana la refugiul Tête-Rousse unde au campat.

Ziua 2: De la refugiul Tête-Rousse au traversat Grand Couloir si apoi pe un teren extrem de abrupt si stancos au mers pana la refugiul Goûter unde s-au cazat.

Ziua 3: Au plecat de la refugiul Goûter la ora 03:30 si am ajuns pe varf la altitudinea de 4810 m la ora 07:30. Extrem de bucurosi si de acum infrigurati, nu au poposit prea mult, pentru ca vantul batea cu putere. Coborarea a fost dificila si a fost direct la Tête-Rousse, unde au avut cortul instalat.

Ziua 4: Dupa o noapte extrem de odihnitoare, si-au luat ramas bun de la tabara de baza Tête-Rousse si au pornit spre Nid d'Aigle unde au prins tramavaiul care i-a condus catre civilizatie.

Dupa 4 zile de urcat si de coborat de pe munte, si-au indeplinit un vis demult viu si arzator in sufletele lor: au infruntat cel mai inalt varf din Alpi. Fiecare zi i-a intampinat cu provocari si riscuri, pe care au reusit sa le depaseasca cu succes. Fiecare pas trebuia facut cu grija si atentie. Iar fiecare priveliste le-a umplut inimile de bucurie si speranta.

Adrian Lazar, colegul nostru de la Global Tech spune: Mont Blanc este un munte destul de dificil, dar de o frumusete incomparabila. Un loc in care nivelul adrenalinei a atins cote maxime este Grand Couloir. Caderile masive de pietre din acele zile ne-au facut mult mai dificila trecerea. Multumim pentru sustinerea logistica si materiala oferita de Global Tech in derularea acestei expeditii.
Urmatoarele planuri ale acestor 3 curajosi: acestia doresc ca in viitorul apropiat sa organizeze expeditii si in urmatorii munti: Elbrus din Caucaz (5642m), Matterhorn (4478m) si Eiger (3970m).
Mai multe detalii despre proiectul Mont Blanc gasiti pe pagina oficiala a proiectului Mont Blanc https://www.facebook.com/summit.montblanc si pe blogul Tools.Store.ro http://tools.store.ro/blog/ieseni-in-expeditie-pe-mont-blanc/

Global Tech este una din cele mai mari companii din orasul Iasi care se ocupa de comercializarea de scule si echipamente pentru agricultura, curatenie, constructii, generatoare si scule electrice. In anul 2002 a fost lansat site-ul firmei, transformat ulterior in magazinul online www.tools.store.ro. In prezent, Tools.Store.ro se numara printre putinele magazine online de profil sustinut de o retea reala de magazine si service. Misiunea Tools Store este de a oferi produse si servicii care sa satisfaca cele mai exigente asteptari ale clientilor, in materie de calitate si performanta.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi