Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

N-am habar, dar vreau sa am! Cu Mihai Pintilei, la 11even Iasi

Acesta va fi titlul discursului cu care Mihai Pintilei v-a incanta publicul la 11even Iasi. Actor, regizor, autor dramatic, Mihai este un unul dintre tinerii care afirma cu tarie ca se poate, ca daca incerci reusesti. Si va veni sa incurajeze tinerele generatii cu sfaturi care vin nu din experienta unei vieti lungi, ci a uneia tumultoase, din perspectiva unui tanar care cauta si el habar candva!

"Sunt Mihai Pintilei, Misu preferabil, si sunt actor. Si regizor. Si autor dramatic. Si se poate. Evident, urmatorul pas a fost sa deschid un teatru, sa-mi pun la munca personalitatile". Am discutat cu Misu despre cumpene si despre viitor, care arata frumos. In planuri, deocamdata.

- Care a fost momentul de cumpana in activitatea dumneavoastra profesionala/personala?

- Am zilnic momente de cumpana. Dar cel mai de cumpana a fost cand m-am decis sa nu mai fiu copil. Si am deschis Teatru FiX, si... inca sunt copil. Sunt bucuros.

- Care a fost momentul cel mai bun din viata dumneavoastra de pana acum?

- Cand am fost dat afara de la Medicina si m-am reintors la Teatru. Si rezultatul e teatru FiX si Stanca. Sotia mea. Viitoare.

- Ce-ati vrea sa se spuna peste 10 ani despre dumneavoastra, atat pe plan personal cat si pe plan profesional?

- Mi-ar placea sa am recunoastere, sa zica lumea despre mine el e: el e motorul care a tras dramaturgia romaneasca pana in varful dealului. De la el a pornit totul. Si e un om cald.

- Care ar fi titlul discursului dumneavoastra la 11even?

- N-am habar, dar vreau sa am.

- Cum i-ati motiva pe tinerii de astazi pentru a-si gasi curajul de a lupta in viata?

- Sa nu se mai uite cu ciuda in jur. Sa inteleaga ca sunt captivi intr-un tip de gandire negativa, si sa incerce sa priveasca lucrurile din mai multe unghiuri. Toate eforturile mele au scopul concret si direct de a motiva tinerii sa incerce. Ca le iese daca incearca.

- Cand ati observat ultima data ca ati starnit bucurie si pe al cui chip?

- La teatru FiX, inainte de spectacol. Am simtit cel putin 4 oameni bucurosi cs a aparut teatru FiX in viata lor.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi