Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

"Acum, aici!" cu Emanuel Martonca

Emanuel Martonca, Director de marketing la Coriolan este unul dintre oamenii mari de la 11even Iasi, care ne va vorbi despre ce inseamna sa fii un om curajos. Si pentru a intriga si mai mult publicul iesean cu privire la povestea pe care o destainuie pe 30 mai 2012 la IDEO - Centrul de Sprijinire si Dezvoltare al Afacerilor, acesta ne impartaseste cateva franturi despre sine si viata sa.

- Spuneti-ne cāteva cuvinte despre dumneavoastra.

- Sunt pasionat de marketing, de produsele si procesele care imbunatatesc vietile oamenilor. M-am format ca specialist in acest domeniu in cei 4 ani de Customer Experience Management si Management de Produs in Departamentul de marketing al Dexia Bank din Belgia, dupa ce in primii ani ai carierei am lucrat pentru OMV si Petrom. Din ianuarie 2010 conduc activitatile de marketing ale brandului iesean Coriolan. Arhitectura si designul sunt doua dintre domeniile īn care īmi gasesc inspiratia. Incerc sa tin pasul cu ultimele noutati din psihologie, IT, economie si urmaresc cu interes schimbarile geopolitice din jurul lumii. Insa cea mai mare pasiune a mea este marketing-ul.

- Care a fost momentul de cumpana in activitatea dumneavoastra profesionala/personala?

- Nu as putea spune ca a fost un singur moment de cumpana, pe care sa-l pot semnaliza ca atare. Sunt ferm convins ca absolut toate deciziile luate pana acum au fost toate la fel de importante si nu regret niciuna, pentru ca nu as mai fi fost īn acest moment aici. Pana la urma, fiecare moment este un moment de cumpana, pentru ca luam decizii in fiecare secunda. Si fiecare decizie conteaza.

- Care a fost momentul cel mai bun din viata dumneavoastra de pana acum?

- Acum, aici. Acesta este cel mai bun moment de pana acum.

- Ce-ati vrea sa se spuna peste 10 ani despre dumneavoastra, atat pe plan personal cat si pe plan profesional?

- "Cand Manu are ceva de spus, ai face bine sa-l asculti pentru ca nu vorbeste niciodata ca sa se afle in treaba"

- Care va fi titilul discursului dumneavoastra de la 11even?

- De ce nu imi este frica de esec. Personal sunt convins ca frica de esec este cauza principala a lipsei de curaj a multor romani, pentru ca scoala romaneasca are o abilitate incredibila de a le insufla celor care trec prin ea o frica de esec care ramane cu noi toata viata si ne impiedica sa functionam la potentialul nostru.

- Cum i-ati motiva pe tinerii de astazi pentru a-si gasi curajul de a lupta in viata?

Folosind experientele personale si povestile de viata ale celor pe care ei ii considera modele de urmat, astfel incat tinerii sa-si dea seama ca si acestia au trecut prin aceleasi probleme, etape si neajunsuri pentru a ajunge acolo unde sunt acum.


1

Comentarii:1


1# Scris de

asd

in data de:

28/04/2012 07:02

Foarte bune sfaturi! se vede ca se pricepe la business!


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi