Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

Conduce aceeasi masina si e in continuare discret

Vedeta pe urmele careia suntem inca de saptamana trecuta continua sa se plimbe pe strazile Iasului, zilele acestea avand doua tentative de a se opri in locuri greu accesibile pentru urmaritori.

In cursul acestei saptamani au fost publicate pe site-ul www.chasingstars.tv si pe pagina de facebook a televiziunii informatii importante despre urmarirea lui, fiind surprins  in diverse ipostaze, coborand din masina si plimbandu-se incet pe langa ea, vorbind la telefon.

De asemenea, am observat grija lui pentru autovehiculul pe care il conduce: merge incet, este atent la curbe si se pare ca nu are de gand s-o paraseasca nicio clipa. Mai mult - intotdeauna este singur in masina.

Desi refuza sa faca cel mai mic gest pentru a comunica cu cei care il urmaresc de cateva zile, se pare ca prezenta admiratoarelor si a fotografilor nu-l deranjeaza. Din ce in ce mai multi de la o zi la alta, urmaritorii sunt indrazneti si ambitiosi: nu-l scapa din ochi si se apropie cat de mult posibil atunci cand el stationeaza la semafoare.

Totusi, se pare ca are o dexteritate deosebita in a se camufla in trafic si stie cum sa se amestece printre alte autovehicule atunci cand vrea sa se opreasca si sa iasa din masina.
Fiecare pas al urmaririi este detaliat pe pagina de facebook a televiziunii Chasing Stars, unde a fost adunat un intreg dosar de detalii si poze unice.

Ramaneti aproape pe www.facebook.com/chasings, revenim cu noutati!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi