Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

O noua vedeta in Iasi rebelul Mercedes-Benz CLA

Aparitia neasteptata a unei vedete acum doua saptamani a pus pe jar echipa Chasing Stars, care a urmarit fiecare miscare a CLA-ului negru, alaturi de un convoi de paparazzi si admiratoare.

Vedeta a parcurs cu noul model Mercedes-Benz acelasi traseu, fiind o aparitie deosebita in traficul strazilor iesene, atragand privirile tuturor. Elegant, sportiv, “rebel cu stil” cum a fost denumit si in acelasi timp de o expresivitate deosebita, CLA-ul a camuflat un personaj misterios care intruneste toate caracteristicile unui barbat puternic, liber si atragator.

Nu este de mirare ca vedeta a reusit sa ne scape de fiecare data, CLA-ul strecurandu-se elegant si alunecand usor in trafic. In aceasta masina orice sofer poate deveni un personaj incognito, care trezeste curiozitatea.
La nici doua zile dupa ce a fost surprins in fata unei benzinarii, in care a stat suficient incat sa-si faca plinul, vedeta se pare ca a disparut misterios, frumosul Mercedes-Benz CLA fiind condus ulterior pe un traseu necunoscut de un alt barbat care se comporta ca si cum nu ar cunoaste orasul si care a vizitat de altfel mai multe cafenele din Iasi: Papillon, Vintage, Cafepedia, C House si TimeOut.

Nu se cunosc alte detalii despre proprietarul noului Mercedes-Benz si nici unde a plecat. Insa masina se afla expusa acum in Palas, langa studioul Chasing Stars TV. Iar daca doriti sa aflati cum se vede orasul de la volanul misteriosului model, va invitam sa il testati. Inscrierile sunt preluate pe site www.chasingstars.tv in sectiunea dedicata special intalnirii cu Noul CLA.

Daca povestea vedetei misterioase se incheie aici sau daca ne va surprinde cu noi provocari, urmeaza sa aflam. Echipa Chasing Stars va oferi in continuare cele mai noi stiri despre aceasta aventura.

Ramaneţi alaturi de Chasing Stars TV! (inserare link catre www.facebook.com/chasings)


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi