Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

Cu Muhamed Mesic la Creative Coffee

Asociatia Industrii Creative organizeaza vineri, 27 iulie 2012, un eveniment inedit. In fapt, este vorba despre cea de-a saptea editie a Creative Coffee, care va avea un invitat special. Este vorba despre Muhamed Mesic, avocat de proprietate intelectuala in Viena.

La doar 28 de ani, Muhamed Mesic, avocat de proprietate intelectuala in Viena, vorbeste 56 de limbi!

"A lucrat doi ani ca manager de proiect pentru industrii creative la British Council Londra si vorbeste peste tot in lume despre proprietate intelectuala, regenerare urbana si despre conceptul de cetatean global", am aflat de la Adrian Ursache, director executiv al Asociatiei Industrii Creative.

Cea de-a saptea editie a Creative Coffee este organizata de Asociatia Industrii Creative (http://www.industriicreative.ro) in parteneriat cu Icar Tours (www.icar.ro) intr-o locatie creativa nu doar prin natura ei, ci si prin muzica, ambient si multe altele -- boulangeria La Folie din complexul Palas (http://www.palasmall.ro/magazin/la-folie-boulangerie_1523).

La Creative Coffee No. 7, Muhamed Mesic va povesti creativilor din Iasi despre Making the creative city vs. making the city creative. "Creative Coffee este o intalnire informala intre cei care lucreaza sau sunt pasionati de industriile creative - design, publicitate, software, arts & crafts si nu numai. Scopul Creative Cofee este sa construiasca o comunitate puternica a creativilor, cu care sa dezvoltam proiecte si sa dezbatem idei", a explicat Adriana Ursache. Asociatia Industrii Creative este o organizatie non-guvernamentala care promoveaza si sprijina industriile creative si culturale din Romania. Dezvolta proiecte si produse care urmaresc cresterea industriilor creative, acordand o atentie deosebita antreprenoriatului si parteneriatelor din aceste domenii. Ideea infiintarii asociatiei a aparut in 2008, odata cu finalizarea proiectului de cartografiere a industriilor creative din Iasi, derulat de British Council Romania, insa asociatia a dobandit personalitate juridica abia in 2010.

"Suntem o echipa de oameni tineri, pasionati de inovatie, creativitate si afaceri. Avem ambitia sa demonstram ca industriile creative si culturale pot fi un important vector de crestere economica in Romania", am mai aflat de la Adriana Ursache. .

Pe langa proiectele proprii, Asociatia Industrii Creative ofera servicii de consultanta si training in antreprenoriat, management, finantari europene, marketing, resurse umane si proprietate intelectuala pentru IMM-uri, antreprenori, artisti si mestesugari din industriile creative. Se adreseaza si autoritatilor publice, ONG-urilor, scolilor si universitatilor din domeniu cu care se doreste dezvoltarea de parteneriate strategice pentru proiecte destinate cresterii potentialului creativ si cultural.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi