Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

"Businessul trebuie sa continue". INTESA Sanpaolo propune o noua normalitate in afaceri

Ce facem cand caile pe care am derulat pana acum afaceri se inchid? Cand strategiile altadata profitabile nu par a mai fi de folos? Dar cand guvernele se schimba la cateva luni de la instalare si legile par ca nu mai ajuta mediul de business? Cautam solutii fiindca initiativele trebuie sa continue. Mai ales cand sunt profitabile si pot ajuta la cresterea altor proiecte economice.

"Noua normalitate in afaceri" este titlul dezbaterii propuse de Banca INTESA Sanpaolo. Discutiile vor avea loc pe 9 mai, la Showroom Palas Iasi si vor reuni oficiali din sistemul bancar, oameni de afaceri si autoritati locale. Prin acest concept, propus de staff-ul bancii, INTESA Sanpaolo doreste sa ia contact direct cu mediul de afaceri, sa discute si sa dezbata problemele actuale, carora urmeaza a li se gasi solutii. "Ne dorim sa luam pulsul afacerilor. Vremurile s-au schimbat si este nevoie de strategii noi. Dialogul de la Iasi nu se doreste a fi un demers didactic, ci o dezbatere. Ne-am propus sa mergem noi, centrala bancii, in teritoriu pentru a vedea cum stau lucrurile.Vrem sa discutam cu oamenii de afaceri, sa vedem ce dificultati intampina si sa gasim cai pentru a le surmonta.

Businessul trebuie sa continue si este nevoie de strategii noi. Nu mai vorbim de criza, ci de noi realitati. Lucrurile s-au mai asezat si vrem sa vedem spre ce tendinte vom converge. Vrem ca mediul de afaceri sa se consolideze si cautam cai de abordare a liniilor directoare", ne-a spus dl Valentin Petcu, PR manager INTESA Sanpaolo.

La discutiile de la Iasi vor participa oficiali ai bancii -- Dan Bota (director de retea), Marco Petriccione (director de retail si IMM) si Catrinel Zaharia (directorul sucursalei Iasi). Lor li se vor alatura nume importante din mediul bancar -- Mircea Perpelea (director la Banca Nationala a Romaniei si profesor universitar, fost Consul al Romaniei la Marsilia), din lumea universitara -- Vasile Isan (rectorul Universitatii "Al. I Cuza"), subprefectul Bogdan Saramet, oameni de afaceri locali, reprezentanti ai APIA si autoritati.


Bazandu-se pe experiente, date statistice si prognoze, coroborate cu sugestiile din mediul local de business, invitatii la dezbatere vor incerca sa creioneze linii directoare ale noii normalitati in afaceri, de care este nevoie pentru a depasi aceasta perioada dificila.


1

Comentarii:1


1# Scris de

vlad

in data de:

08/05/2012 09:53

Pare interesant! O fi cu intrare libera? Poate ar trebui extins conceptul la publicul larg.


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi