Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

Razvan Girmacea: Punct si de la capat

Razvan Girmacea, web developer de profesie, este unul dintre acei tineri entuziasti ai online-ului si a ceea ce se poate crea prin el. Dar mai este si unul dintre speakerii de la 11even Iasi, care a avut curajul sa-si exprime propria viziune asupra jucariilor chiar printr-o afacere online. Pe 30 mai, la IDEO - Centrul de Sprijinire si Dezvoltare a Afacerilor, el va invita publicul iesean la o discutie despre ce poate insemna sa pui punct si sa o iei de la capat.

"Numele meu este Razvan Girmacea, am 29 de ani, am absolvit master-ul Sisteme Informationale in Afaceri la Iasi si Facultatea de Calculatoare la Suceava. Sunt developer web de 9 ani de zile, ma pasioneaza afacerile online dezvoltand chiar eu cateva printre care Edukid (www.edukid.ro), Monitor Backlinks (www.monitorbacklinks.com), Books Translation (www.bookstranslation.com)". Asa se prezinta tanarul antreprenor. Ii plac provocarile, nu se teme de esecuri si are curajul de-a vorbi despre ele.

- Care a fost momentul de cumpana in activitatea dumneavoastra profesionala/personala?

- Cand am facut exit-ul din EDUKID. Mi-am dovedit ca pot crea un brand cu potential, pe care altii l-au vrut si asta m-a motivat sa imi continui calea de antreprenoriat.

- Care a fost momentul cel mai bun din viata dumneavoastra de pana acum?

- Calatoriile in tari exotice: Thailanda, Guadelupe.

- Ce-ati vrea sa se spuna peste 10 ani despre dumneavoastra, atat pe plan personal cat si pe plan profesional?

- Pentru mine conteaza ca cei din jur sa imi spuna defectele, sa am la ce lucra si corecta. In 10 ani sper sa nu mai am defecte.

- Cum i-ati motiva pe tinerii de astazi pentru a-si gasi curajul de a lupta in viata?

- In lume sunt milioane de tineri care vor o cariera buna, ca si tine. Fii cu un pas inaintea lor, vino cu ceva in plus, ia initiativa, invata mereu si vei reusi. Lupta-te cu cei mai buni si te vei regasi printre ei.

- Cand ati observat ultima data ca ati starnit bucurie si pe al cui chip?

- De curand am sustinut un training de programare pe Wordpress studentilor, in cadrul targului de locuri de munca JobShop 2012 organizat de BEST Iasi si, desi a fost primul meu training, am observat ca au fost foarte multumiti si dornici sa continue pe aceasta directie.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi