Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

Razvan Aonofriesei la 11even Iasi: Despre bucuria de a intelege si a fi inteles

Razvan Aonofriesei, preot dedicat intelegerii aproapelui, a ales calea semnelor atunci cand vorbele nu ii puteau fi percepute. Parintele Razvan vine in calitate de speaker la 11even Iasi, pe 30 mai, pentru a ne arata cum uneori cuvintele nu pot vorbi, dar semnele pot impartasi o altfel de bucurie.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre dumneavoastra.

Sunt iesean, nascut si crescut în capitala Moldovei. Familist convins, am o sotie si doua fetite. Ma consider o persoana destul de bine dispusa, in cele mai grele momente incep sa zambesc sau sa spun mici glumite.

Care a fost momentul de cumpana in activitatea dumneavoastra profesionala/personala?

Cred ca au fost mai multe si ca vor mai fi. Unul dintre momentele de cumpana, zic eu, a fost cand am plecat la Facultatea de Teologie Ortodoxa "Sf. Mucenita Filofteia" din Pitesti, unde am urmat sectia Pastorala si Comunicare si slujire prin limbaj mimico-gestual. De acolo a inceput totul: interactiunea cu persoanele cu deficiente de auz si vorbire si ceea ce fac astazi.

In viata personala sunt alte cateva momente de intensitate: casatoria, hirotonia si nasterea celor doua fetite.

Care a fost momentul cel mai bun din viata dumneavoastra de pana acum?

Cand am facut prima data semne pentru surdo-muti, ca preot; si cand am initiat cursul de semne pentru studentii de la UMF IASI.

Ce-ati vrea sa se spuna peste 10 ani despre dumneavoastra, atat pe plan personal cat si pe plan profesional?

Uite parintele acesta m-a invatat si pe mine semne si mi-a fost de folos. Are o familie frumoasa.

Care ar fi titlul discursului dvs. la 11even?

Nu stiu ce titlu sa dau… poate Bucuria de a intelege!

Cum i-ati motiva pe tinerii de astazi pentru a-si gasi curajul de a lupta in viata?

Le-as zice ca nu sunt singuri, ca barierele sunt doar inchipuiri, ca Dumnezeu l-a creat pe om bun si spre bine, iar ceea ce nu este bun constituie doar scapari ale necunoasterii.

Cand ati observat ultima data ca ati starnit bucurie si pe al cui chip?

Am observant mai multe momente, dar acum imi vine in minte unul mai recent in care doi tineri surdo-muti, care se pregatesc pentru casatorie, au avut pentru prima data posibilitatea de a comunica cu un preot in limbajul semnelor. S-au spovedit si am vazut la ei bucuria de a intelege si a fi intelesi. Mi-au zambit si mi-au multumit.
Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi