Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

"Imi place sa fac oamenii fericiti" - dialog cu Severin Sanzianu, creativul de la Premian si antreprenorul dedicat oamenilor

Pe 8 septembrie la avea loc o competitie inedita. Este vorba despre Transmaraton, o actiune caritabila, la startul careia s-au inscris foarte multe persoane care vor sa dea o mana de ajutor celor de la Fundatia Hospice. Printre ei se va afla si Nicu Severin Sanzianu, un tanar antreprenor iesean, cunoscut pentru implicarea in actiunile caritabile si in cele dedicate comunitatii.

Absolvent al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing, Severin Sanzianu si-a inceput cariera cu vanzari in 2002, ca si membru AIESEC. A facut fundraising la companii. A continuat in 2004 ca director de marketing-vanzari la INAAP, unde a format si condus departamentul de vanzari si marketing servicii.

Timp de patru ani (2005 - 2009) a fost trainer la Petrom. Aici a dezvoltat si sustinut traininguri de vanzari, dezvoltare personala si calificare profesionala pentru executivi, middle management si dealerii din reteaua de distributie Petrom.

Alaturi de Premian (www.premian.ro), a dezvoltat programe de training si consultanta pentru: Admira, Accounting & Management Consulting, AIESEC si Junior Chamber International. Am stat de vorba cu Severin Sanzianu despre Transmaraton si despre lucrurile frumoase din viata sa.

--Veti participa la Transmaraton! Cum ati intrat in acest proiect?

-- Am aflat de la o cunostinta ca se organizeaza un maraton pe Transfagarasan. Mi s-a parut interesant si am dorit sa ma implic. Aveam si ceva experienta. Mai participasem, in 2007, la Maratonul Vienei. Am alergat si atunci tot la semimaraton. Acum imi propun sa il termin si sa strang donatii pentru copii si adultii de la centrul de ingrijire paliativa al Fundatiei Hospice din Bucuresti.

--Ce cauza veti sustine?

-- Voi strange bani pentru copiii si adultii de la Centrul de ingrijire paliativa al Fundatiei Hospice din Bucuresti(http://transmaraton.org/ro/proiecte/hospice). In Romania, 60.000 de oameni sunt diagnosticati cu cancer in fiecare an, dar numai 5% dintrei ei primesc ingrijire paliativa. Din 2002, Hospice ofera ingrijire gratuita la peste 11.000 copii si adulti, pacienti suferind de o boala in stadiu terminal (cancer sau alte boli rare).

--Aveti multa determinare!

-- Am avut sansa sa fac voluntariat si CSR din 2002. Imi place sa fac voluntariat.

--Cu ce rezultate va veti intoarce de la Transmaraton?

-- Cu o poza la linia de sosire si cu un zambet de la un copil de la Hospice.

--Cine este omul Severin Sanzianu?

-- Sunt un norocos! Ajut companiile din distributie sa vanda mai mult (energie), mai repede (timp) si cu costuri mai mici (bani). Premian, Premian, Premian (www.premian.ro). Voi sustine traininguri pentru echipe de vanzari si management in continuare. Voi dezvolta Premian (www.premian.ro) si alte proiecte care ma pasioneaza. Imi place sa fac oamenii fericiti. Sa-i ajut sa aiba rezultate mai bune.

--Aveti un copil minunat, Maria. Ce lume ati dori sa ii claditi?

--Maria! Imi doresc sa fie sanatoasa si educata. Vreau sa ii cladesc o lume care sa ii aduca zambetul pe buze in fiecare dimineata.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi