Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Comunicare si PR

Why Full Transparency is Not Always the Most Ethical Approach

Pornind de la foarte uzitatul termen de trasparenta ne-am gandit sa subliniem ce inseamna acest concept de fapt nu la un nivel de cliseu, ci la o abordare profesionista.

Transparenta este de multe ori invocata in literatura si practica eticii de relatii publice insa niciodata abordata la adevarat ei valoare.Cochetam cu termenul, dar aproape ca si-a pierdut din adevaratele sale atribute de comunicare deschisa intre companie si publicurile sale datorita acestei generalitati care i se acorda.

Asociata deseori cu diplomatia, transparenta e mai mult decat atat; este grija pentru nepatarea reputatiei, este integritatea companiei, este pagina care o scrie in istorie si care va ramane in functie de cat de bine sau rau au fost facute lucrurile, este respectarea individului si este talentul PR-ului de a sti cum, unde si cat sa vorbeasca.

Cat de etica este transparenta totala in relatiile publice? Cat de mult influenteaza relatiile interumane si profesionale dintre parteneri?Simplu:depinde de caz.Dar fiindca exceptia nu confirma mereu regula, vom pastra nota de generalitate spunand diplomat, cum ar spune si obiectivitatea PR-ului,ca exista o cale de mijloc.Transparenta totala nu e indicata pentru ca risti sa'dai prea mult din casa' iar prea putina transparenta te va situa pe o muchie alunecoasa unde iti risti credibilitatea. Cat de etic este sa spui lucrurilor pe nume sau cat de etic e sa nu o faci deloc?


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi