Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Comunicare si PR

Fii propriul tau PR! - curs de imagine si reclama personala

Atelierul de Comunicare Creativa lanseaza primul curs al acestei toamnei. Este vorba despre o serie de cinci seminarii in care vom invata sa ne cream o imagine de sine cat mai corecta si in congruenta cu personalitatea noastra.

Cu ajutorul psihologului Mihaela Gheran Palade, un specialist cu rezultate remarcabile in domeniu, vom invata sa atingem acea stare de echilibru de care la orice proiect este posibil. De ce este important echilibrul? Fiindca nu poti inalta nimic pe nisipuri miscatoare, iar fundatia solida este garantia viitoarei constructii personale. Maura Anghel, un jurnalist cu state vechi, ne va sprijini in creionarea propriului proiect de imagine.

Scopul acestui curs este constientizarea uriasului potential creator al fiecaruia. In cele cinci seminarii vor fi oferite instrumentele prin care poate fi construita o imagine de sine congruenta cu modul in care fiecare doreste sa fie. Vom invata sa fim un personaj tonic si carismatic in cercul de prieteni, in familie, in societate, in mediul in care activam.
Cursul este structurat in cinci module, iar tematicile abordate sunt:

Modulul 1 -- Ce scrie pe cartea ta interioara de vizita?
Modulul 2 -- Cum sa-ti antrenezi muschiul ambitiei
Modulul 3 – Echilibrul meu in imaginea de sine
Modulul 4 – Cum te transformi dintr-un anonim intr-o vedeta
Modulul 5 -- Fii oricand un subiect de presa

La final, vom afla care sunt pasii spre implinirea personala, in business, la locul de munca, in cuplu, ne vom dezvolta abilitatile de comunicare si vom recunoaste si elimina toate atitudinile care ne impiedica ascensiunea.

Fiecare modul al cursului dureaza 3 ore, cu o pauza de o jumatate de ora.
Costul unui modul este de 150 de lei. La inscriere se achita un avans de 75 RON pentru rezervarea locului in grup.

Participantii vor primi mape, pixuri si ajutorul necesar transformarii interioare. Ei vor aduce doar dorinta de a se schimba.

Cursul va incepe pe 25 octombrie iar calendarul este urmatorul:

Modulul 1: 25 octombrie, ora 17.30
Modulul 2: 1 noiembrie, ora 17.30
Modulul 3: 7 noiembrie, ora 17.30
Modulul 4: 15 noiembrie, ora 17.30
Modulul 5: 22 noiembrie, ora 17.30

Locatia va fi anuntata ulterior.

Traineri:
Mihaela Gheran Palade, psiholog (http://psytraining.wordpress.com)
Maura Anghel, jurnalist

Inscrieri la: tel. 0745 690 141
Email psytraining@yahoo.com, maura.anghel@gmail.com.

Atelierul de Comunicare Creativa este un proiect lansat de lansat de Revista Glare si Cabinetul ”Psytraining”, coordonat de Mihaela Gheran Palade.

Scopul atelierului este de a deprinde cat mai mult din tainele comunicarii, una dintre cele mai vechi arte. Comunicarea inseamna mai mult decat schimbul si diseminarea informatiile. Ea creează si mentine mediul in care traim, in care ne desfasuram activitatile, in care invatam, facem afaceri, iubim si ne gasim mereu noi prieteni. Este important sa cunoatem regulile comunicarii constructive pentru ca sunt esentiale in autocunoastere si empatie. Putini dintre noi se nasc cu abilitati mari de comunicare si de aici vine si necesitatea de a invata mereu sa facem schimb de cuvinte si imagini personale. Acesta este si scopul cursului “Fii propriul tau PR!”

Partener media: Revista Glare


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi