Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Armonii muzicale de Craciun

Crede, Iubeste, Daruieste !
Acesta este indemnul membrilor Cluburilor Rotary si Rotaract din Iasi, care organizeaza in data de 14 decembrie 2012, incepand cu orele 19:00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu", concertul caritabil "Armonii muzicale de Craciun".

In cadrul acestui eveniment, vor concerta Romanian Academic Orchestra, tenorul Florin Cuzga, solista Tatiana Pocinog, sub bagheta dirijorului Michael Beck. Michael Beck a absolvit Liceul de Arte si Muzica din Sibiu, iar in 1975, a emigrat in Republica Federala Germana, unde a urmat doua specializari, clarinet si dirijor, la Universitatea de Muzica din Köln. A fost director si dirijor a numeroase orchestre din Germania, organizand concerte in Europa, Canada si SUA. Dupa 1989, a revenit in Romania, implicandu-se atat in proiecte muzicale, cat si in actiuni umanitare.

Cantec pentru ei…

Scopul pentru care acesti maestri ai muzicii clasice se reunesc pe scena Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi este amenajarea unui loc de de joaca pentru copiii aflati la Sectia de Recuperare Pedriatica a Spitalului „Sf. Maria” din Iasi. Acesti copii, cu varsta cuprinsa intre doua luni si doi ani, au fost abandonati de catre cele ce i-au adus pe lume si nu au iesit niciodata afara, sa vada lumina soarelui, stau doar culcati in patut si privesc tavanul. Asadar, 57 de suflete (pentru ca atatia copilasi se afla la Sectia de Recuperare Pedriatica) asteapta sa vada lumina soarelui, 57 de suflete asteapta sa vada si altceva decat tavanul alb al spitalului, 57 de suflete asteapta sa li se coloreze viata.

„Ajutor mai presus de sine”

Aceasta este deviza Cluburilor Rotary si Rotaract din intreaga lume, iar ceea ce-i uneste pe membrii acestor cluburi este dorinta de a asigura servicii umanitare celor aflati in dificultate. Tocmai din aceasta dorinta, membrii celor trei cluburi iesene (Rotary si Rotaract Curtea-Domneasca Iasi, Rotary si Rotaract Iasi, Rotary si Rotaract Iasi2000) au decis sa isi uneasca fortele si sa participe la organizarea acestui eveniment de mare anvergura. Amanunte pe www.sticul.ro.
Accesul in sala de spectacol se face in baza biletului ce costa 35 de lei (pentru un loc in apropierea scenei), 30 de lei (pentru un loc la balcon) si 20 de lei (pentru celelalte locuri disponibile in sala de spectacol). Pentru achizitionarea biletelor, sunati la urmatorul numar de telefon: 0745. 120. 126.

Vino si tu la concert ! Da culoare vietilor acestor copii !


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi