Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

"Copiii cu autism vestesc primavara"

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania, filiala Iasi, ne invita sa descoperiti talentul unor copii deosebiti care s-au straduit sa aduca Ón sufletele noastre, caldura primaverii. Lucrarile expuse Ón cadrul Centrului Comercial Felicia (in fata magazinului Deichmann) sunt realizate de copiii si tinerii cu autism din Iasi care frecventeaza "Clubul de week-end" si beneficiaza de servicii de terapie Ón cadrul asociatiei www.ancaar-iasi.ro. Expozitia este cu vanzare, banii stransi urmand sa fie folositi pentru continuarea proiectelor demarate, Ón special a centrului pentru tinerii cu autism.

Potentialul acestor tineri poate fi pus Ón valoare doar cu migala si foarte multa implicare, de catre personal specializat. Dar, pentru cei mai multi dintre ei, acasa este locul unde isi petrec cea mai mare parte din timp. Lipsa unei ocupatii zilnice duce la frustrare si izolare, nu numai a lor, ci si familiilor acestora. Prin urmare, frecventarea unui centru Ón care sa-si dezvolte anumite abilitati, creste sansele lor de a participa activ la viata sociala si, mai ales, la Óncadrarea Ón locuri de munca protejate, pentru a-si castiga singuri existenta.

Vestiti apropierea primaverii cu un martisor mestesugit din suflet de copil!

Autismul este o tulburare de dezvoltare de origine neurobiologica ale carei efecte Óngreuneaza interactiunea sociala si abilitatile de comunicare.

Cauzele specifice sunt Ónca necunoscute iar incidenta autismului este Ón crestere, astazi, 1 din 150 de copii fiind diagnosticat cu autism.

Dupa 18 ani, Ón Romania autismul "dispare", dizabilitatea nemaifiind recunoscuta la adulti. Mai mult amanunte pe www.ancaar-iasi.ro, http://carmengherca.blogspot.com


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi