Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Copiii cu autism migalesc bijuterii

Luni, 3 decembrie, la ora 17.30, in Galeria Grand Hotel Traian din Iasi va fi vernisata o expozitie inedita, cu piese realizate de copiii si tinerii din filiala Iasi a Asociatiei Nationale a Copiilor si Adultilor cu Autism.

In expozitie vor putea fi admirate cateva dintre piesele colectiei de bijuterii "Blue", care va fi lansata anul viitor, in campania "Arata iti pasa!". Propunerea  de a organiza un astfel de eveniment a venit din partea Galeriei de Arta Grand Hotel Traian, de la domnisoara Cristina Stefania Mihailescu.

“Am inceput sa lucram inca de acum cateva luni, imediat dupa ce am fost contactati, si am avut implicati in realizarea obiectelor copii, tineri, parinti si voluntari pentru ca ne dorim ca expozitia sa fie ceva inedit. Un aport deosebit a fost cel al lui Andrei, un tanar de 18 ani ce frecventeaza centrul nostru si care, pe parcursul mai multor ani, a realizat un numar impresionant de puzzle-uri, unele si din 3000 de piese. Pe langa puzzle-urile oferite de Andrei vom expune obiecte specifice sarbatorilor de Craciun, o parte din colectia de bijuterii "Blue" si cateva obiecte donate de doua dintre mamicile noastre talentate”, am aflat cate ceva din culisele expozitiei de la presedintele filialei Iasi a ANCAAR, dna Carmen Gherca.

Copiii si tinerii de la ANCAAR nu sunt la prima iesire in public. Ei au mai avut expozitii in luna martie, cand au oferit publicului felicitari si martisoare. Noul eveniment inedit prin locatia in care se desfasoara, perioada lunga in care obiectele vor fi expuse si prin faptul ca, pe langa obiectele specifice Craciunului, vizitatorii vor putea admira si lucrarile lui Andrei si bijuteriile create de tineri si mamici.

Expozitia va fi cu vanzare si toti cei care doresc sa achizitioneze obiecte expuse o vor putea contacta pentru detalii pe dna Carmen Gherca, la adresa de e-mail: carmen_gherca@yahoo.co.uk sau la telefon: 0729914094. Pot face donatii in contul asociatiei: RO64 BSEA 0020 0000 0029 2882.

“Fondurile vor fi folosite pentru continuare proiectelor asociatiei noastre, fiindca toate au nevoie de sustinere financiara”, a adaugat dna Carmen Gherca..


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi