Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Irina Pacurariu si Adrian Paduraru va asteapta la Balul de La Castel

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, impreuna cu Hotel Restaurant La Castel si Agentia The Gathering, anunta cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment caritabil al anului, Balul de La Castel. Scopul evenimentului este unul caritabil, acela de a sprijini cei 30 de copii cu dizabilitati asistati de Fundatia Bethany.

Pe 30 mai 2013, incepand cu ora 19.00, Restaurantul La Castel isi deschide portile pentru a primi cei mai de seama si mai generosi ieseni. Oameni din mediul de afaceri, profesori, doctori, avocati, politicieni si artisti sunt cu totii asteptati intr-o atmosfera de sarbatoare, o atmosfera presarata cu detalii din perioada Belle Epoque.

« Balul de la Castel este evenimentul a carui unicitate poate fi traita in seara de 30 mai printr-o imbinare perfecta a filantropiei cu frumusetea vremurilor de altadata. Este un exercitiu de generozitate pe care il propunem tuturor celor care inteleg ca dincolo de grijile cotidianului sunt oamenii care vor si pot sa schimbe destine. Iesenii sunt printre acei oameni, ne-au demonstrat-o in nenumarate randuri. Pe 30 mai, schimbam destine impreuna cu cei care aleg sa ne fie alaturi in misiunea noastra de a oferi copiilor cu dizabilitati terapia de care au atat de multa nevoie. Si nu in ultimul rand, pe 30 mai, ne amintim ca sta in puterea noastra sa facem bine. », a declarat Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Amfitrionii evenimentului vor fi oameni ce fac cinste Iasului prin talentul si succesul lor la nivel national. Irina PACURARIU si Adrian PADURARU au raspuns cu entuziasm invitatiei de a fi gazdele unui eveniment inedit in orasul nostru si si-au oferit sprijinul pro-bono in organizarea Balului de La Castel.

Programul serii impleteste cu gratie talentul, eleganta si generozitatea. Artisti ai Operei Nationale Romane vor interpreta momente de balet iar tineri interpreti de muzica clasica vor incanta invitatii cu acorduri de pian si vioara. Participantii vor fi invitati pe ringul de dans cu acorduri din repertoriul frantuzesc al sfarsitului de secol XIX.

Un moment mult asteptat in cadrul serii de bal este licitatia de arta. Cei prezenti vor putea licita spre a-si completa colectiile personale cu tablouri apartinand unor pictori ieseni apreciati la nivel national, dar  si peste hotare: Felix Aftene, Constantin Tofan, Daniela Grapa, Dragos Patrascu si Zamfira Barzu. De asemenea, o serie de obiecte de colectie vor face obiectul unei licitatii mai putin obisnuite: all pay auction.

Oaspetii se vor bucura pe tot parcursul evenimentului de o cina festiva cu cele mai fine delicii culinare, preparata de cei mai iscusiti bucatari ai Hotelului Restaurant La Castel.
Participarea la Balul de La Castel se face pe baza unei invitatii de 500 de lei, valabila pentru doua persoane.

Pentru rezervari invitatii si mai multe informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la sediul Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany - biroul zonal Iasi, str. Varianta Uzinei nr. 1  sau la telefon/ fax 0232-278535, persoana de contact Georgiana Vieru, coordonator eveniment, email: georgiana.vieru@bethany.ro, telefon 0766 680246. Detalii pe www.baluldelacastel.bethany.ro  


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi