Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Bucuria cunoasterii, un concurs pentru mari si mici

Am auzit in ultima perioada tot felul de discutii legate de performanta si competitivitate. Unele voci sustin ca scolarii sunt mult prea tracasati de concursuri, ca performanta este buna pāna la un punct, ca si intrecerile au o limita. Alte voci spun ca este o situatie fireasca fiindca elevii au nevoie si de propriile aprecieri, nu numai ale celor din jur ori de cele date de notele din catalog.

Competitiile au si un rol de preventie -- daca esti atent, iti arata punctele vulnerabile, cele in care putem fi atacati de propriile temeri ori scapari in instructie.

Este bine ca elevii sa participe la diferite concursuri, alese cu mare grija in functie de ceea ce le place. Daca sunt pasionati de Istorie, este bine sa mearga la concursuri in care sa-si verifice gradul de acumulare a informatiilor despre trecutul tarii si al lumii. Daca sunt pasionati de Geografie, atunci competitiile pe teme turistice ori de factura similara sun perfecte pentru ei.

Daca le place Matematica, e clar ca vor umple foile de examen cu socoteli perfecte, iar daca Limba Româna este preferata lor, tezele in care vor aseza slova cu slova in creatii mestesugite asteapta deja in salile de concurs.

Eii, si daca pustii nostri sunt isteti si curiosi, poate ar fi bine sa-i directionam si spre concursuri de cultura generala, transdisciplinare.

Un copil curios va fi un adult curios, cu rezultate foarte bune in orice domeniu care ii va stârni dorinta de a cunoaste mai mult.

Si daca tot vorbim despre emotii, cum sa le gestionam, adult sau copil, poate este bine sa dam si un test, sa vedem practic cum ne descurcam din nou, noi, cei mari, in fata unei lucrari. O prima incercare ar fi la Concursul “Bucuria Cunoasterii”, lansat de Scoala „Varlaam Mitropolitul”, o competitie inedita in care copiii vor participa alaturi de parintii lor.

Concursul va avea loc pe 29 martie. Haideti, voi, cei mari, veniti sa faceti echipa cu scolarii din clasa a patra. Haideti sa câstigam premiile puse in joc.

Curiosilor, detalii aici -- http://goo.gl/BaZg9x


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi