Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Vino la „Concursul Varlaam. Bucuria cunoasterii!”
Inscrie-te alaturi de copilul tau!

Scoala „Varlaam Mitropolitul”, aflata sub patronajul spiritual al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, lanseaza cea de-a treia editie a „Concursului Varlaam. Bucuria Cunoasterii”, dedicat elevilor din clasa a IV-a din toate scolile din Iasi si parintilor lor. Concursul va avea loc sambata, 16 mai 2015, incepand cu ora 09.00.

Competitorii vor fi atat elevii din clasa a IV-a din Iasi, cat si parintii lor, care isi vor exersa cunostintele si abilitatile din perspectiva tuturor dimensiunilor solicitate pentru reusita in viata - inteligenta academica, inteligenta emotionala si inteligenta spirituala.

„Concursul Varlaam.Bucuria Cunoasterii” vine sa vorbeasca intr-un mod real si autentic despre valorile promovate si practicate in Scoala Primara si Gimnaziala „Varlaam Mitropolitul” si Gradinita „Buna Vestire” din cadrul Fundatiei Varlaam Mitropolitul si este o ocazie exceptionala pentru parinti sa traiasca alaturi de copiii lor o experienta competitiva . “Ca si la prima editie, copiii vor fi provocati atat din punct de vedere emotional, cat si al cunostintelor generale. Va fi un moment frumos, in care parintii vor intelege mai bine prin ce trec copiii lor aflati intr-un concurs“, a spus Cristina Gheorghe, directorul executiv al Fundatiei Varlaam Mitropolitul.

„Concursul Varlaam.Bucuria Cunoasterii”, unic prin implicarea directa a parintilor, se bazeaza pe cooperarea adult-copil si urmareste stimularea creativitatii si inteligentei cognitive - multidisciplinare, dar are in vizor dezvoltarea celorlalte laturi ale inteligentei (emotionala si spirituala).

„Scoala Varlaam Mitropolitul sustine educatia si comunitatea printr-un proiect inedit. Acest concurs reprezinta o sansa pentru parinti si copii de a-si descoperi capacitatea de a gasi solutii in familie, de a petrece trei ore pline de creativitate impreuna, de a castiga o excursie pentru copii si un atelier pentru parinti ”, a spus Simona Marinica, directorul Scolii “Varlaam Mitropolitul”. Prin participarea la „Concursul Varlaam Bucuria Cunoasterii”, parintii vor trai sau isi vor reaminti emotiile participarii la o competitie, copiii vor invata mai multe despre sine si se vor pregati mai bine pentru orice alt concurs care va urma.

Ca si la prima editie, premiile vor fi generoase: o excursie inedita „Descopera Romania” pentru primii 25 % din participanti, clasati in ordinea punctelor finale si alte premii surpriza. Parintii pot castiga un loc gratuit la urmatorul Atelier „Ai copil! Invata sa fii parinte!”, sustinut de psihologi si traineri cunoscuti. Premierea va avea loc duminica, 17 mai, la ora 16.00 la Scoala Varlaam Mitropolitul.

Detalii si inscrieri pe site-ul Scolii Varlaam: http://www.scoalavarlaam.ro/motivatie sau la secretariatul scolii: 0232 476 059 / 0727 377 334.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi