Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Lansare carte - "In zbor barba nu creste"

Luni, 15 octombrie, ora 18:30 Asociatia Invingem Autismul, Editura Frontiera si ANCAAR Filiala Iasi va invita la libraria Carturesti, in Str. Tudor Vladimirescu nr.2, Iulius Mall, et. 2, unde va avea loc lansarea cartii "In zbor barba nu creste", prima carte din Romania scrisa de fratele unei fetite cu autism.

„In zbor barba nu creste” este o carte emotionanta  care prezinta situatii reale din viata copiilor cu autism si ilustreaza cu umor modul in care trebuie sustinuta interactiunea cu acestia.

Lansarea va fi insotita de o expozitie de fotografie-eseu despre autorul cartii,  Horia  Rizea, realizata de catre  Andrei  Pungovschi, expozitie care va fi expusa la sediul Carturesti Pallas. Evenimentul de lansare va avea loc in prezenta organizatorilor si pasaje din carte vor fi citite de frati de copii cu autism din Iasi. 

Scrisa sub forma unui jurnal,  cartea este o excelenta ilustrare intr-o nota vesela si optimista a unor intamplari din viata lui Horia Rizea, un baiat de 13 ani, alaturi de Kiti, sora  sa cu autism.  Varsta autorului confera textului o prospetime aparte si transforma lectura intr-o calatorie placuta catre o lume perceputa indeobste in tuse dramatice. Cartea este ilustrata cu desene pe tema „Eu si fratele meu”,  realizate de copiii din cateva gradinite din Bucuresti.

In prima parte a zilei de luni, 15 octombrie, frati de copii cu autism din Iasi vor sustine si sesiuni de lectura din cartea lui Horia in Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi si Scoala gimnaziala Otilia Cazimir, iar cadrele didactice vor stimula elevii sa impartaseasca din propriile lor intamplari ale relatiei cu fratii si surorile lor sau cu prieteni care le sunt ca niste frati.
Acelasi tip de evenimente au avut loc si in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cartea poate fi achizitionata din librariile Carturesti, de la sediul Asociatiei Invingem Autismul (Soseaua Stefan cel Mare nr. 1-3, Blocul Perla, parter, sector 1, Bucuresti)  sau prin comenzi online pe site-ul Editurii Frontiera: http://editurafrontiera.ro.

Evenimentele de lansare a  jurnalului „In zbor barba nu creste” fac parte din campania “Ajuta un copil cu autism sa mearga la scoala”, initiata de Asociatia Invingem Autismul si Stirile Kanal D, prin care sunt stranse fonduri din donatii prin SMS la numarul 8842. Aceste fonduri vor ajuta la pregatirea  specializata pentru scoala a copiilor care beneficiaza de serviciile Centrului Invingem Autismul, precum si la formarea a 100 de cadre didactice din gradinite si scoli de masa in metode de predare pentru copiii cu autism.

Parteneri ai evenimentului de lansare: Kanal D, Vitantis Shopping Center, Librariile Carturesti, AME Design, GodMother, Autism Transilvania, Iulius Mall Cluj-Napoca.    

Pentru mai multe detalii va rugam contactati:

Ileana Achim, Director editorial, Editura Frontiera, e-mail: office@editurafrontiera.ro,

tel: 0736 410 433

Oana Varlan, Coordonator fundraising si comunicare, oana.varlan@invingemautismul.ro,

0741 198 290


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi