Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

CODRIN BLANARU (7 ani si jumatate)
Larga Jijia, judetul Iasi

Familia Constantin si Veronica Blanaru locuiesc în satul Larga Jijia, comuna Movileni, judetul Iasi, la aproximativ 30 de km de Iasi. Familia Balnaru are trei copii: Danut – 18 ani, Georgiana – 16 ani, Codrin - 7 ani si jumatate. Poate ca venitul pe care il aduce tatal le-ar fi fost de ajuns, pentru întretinerea întregii familii, daca nu ar fi aparut unele lucruri nepravazute.

Primul copil, Danut – de 18 ani, a fost diagnosticat cu autism. Are nevoie de ajutorul mamei si de tratament medicamentos. Georgiana invata la un liceu din Iasi si are nevoie în fiecare luna de bani pentru chirie si hrana. Dupa primul copil diagnosticat cu autism, a aparut cel de-al treilea, Codrin, diagnosticat cu sindrom Down. Codrin vine la Centrul Regional de Reabilitare „Steaua Sperantei” Iasi pentru terapie de grup si individuala. Totodata, mama beneficiaza aici si de consiliere si sprijin din partea specialistilor pentru ca, de multe ori, atunci cand il aduce pe Codrin, mama vine si cu Danut, baiatul cu autism, neavând cu cine sa-l lase acasa. Tatal copilului lucreaza toata ziua, incercând sa acopere cele necesare pentru supravietuire.

Din aprilie 2013, Codrin vine Centrul Regional de Reabilitare „Steaua Sperantei”. S-a adaptat într-un timp scurt, a învatat sa comunice prin gesturi, sa se joace cu alti copii si este dornic sa descopere lucruri noi. În prezent vine doar 2 zile pe saptamana si participa la programul de terapie de grup 4 ore pe zi. Nevoia lui ar fi sa ajunga zilnic la centru însa transportul din Larga Jijia pâna la Iasi depaseste cu mult puterea financiara a familiei Blanaru. Familia Blanaru ar dori sa le poata oferi celor 3 copii tot ce este necesar pentru dezvoltarea lor: terapia cognitiv-comportamentala si terapia pentru dezvoltarea comunicarii pentru Codrin, sa asigure tratamentul pentru Danut si sa aiba bani pentru continuarea cursurilor liceale ale Georgianei. Insa banii de care dispun parintii acestor copii sunt aproape inexistenti. Fara sprijinul nostr, familia Blanaru nu poate continua lupta începuta în speranta de a-si vedea copiii integrati în societate si fericiti.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi