Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Concert de muzica clasica si jazz, de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati

ANCAAR Iasi organizeaza, cu sprijinul Muzeului Unirii Iasi, evenimentul special "Muzica Portilor Deschise", care va avea loc Ón data de 3 decembrie 2013, ora 16:30, la Muzeul Unirii, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati.

In fiecare an, Natiunile Unite, aloca zilei de 3 Decembrie, o tema, in acesta aceasta fiind „ Ridicati barierele, deschideti usile: pentru o societate incluziva pentru toti!”

„In spiritul acestei teme, va invitam sa ne fiti alaturi si,iîn atmosfera de epoca a Muzeului Unirii, sa ascultam împreuna muzica ce isi propune sa deschida usile sufletelor noastre pentru a-i primi pe copiii si tinerii cu dizabilitati”, a spus Carmen Gherca, presedinte ANCAAR Iasi.

Invitatii speciali ai serii sunt: Malina Ciobanu, Mihaela si Cristian Garlea.

Malina Ciobanu este eleva la Colegiul National de Arte „Octav Bancila” din Iasi, unde studiaza vioara sub indrumarea prof. lect. univ. Raluca Dobre. Castigatoare a numeroase premii nationale si internationale, solista in concerte cu orchestrele Filarmonicilor din Iasi, Botosani, Suceava, Bacau si Ploiesti, finalista in Campania „Romani pentru o lume”, Malina Ciobanu nu este doar o talentata violonista ci si un sustinator activ al evenimentelor caritabile. Violonista va fi acompaniata la pian de conf. univ. dr. Doina Grigore.

Mihaela Garlea este profesor de arta vocala la Universitatea de Arte "George Enescu", Facultatea de Teatru, Iasi, scriitoare, realizatoare de emisiuni pentru copii si tineri, compozitoare, castigatoarea mai multor premii nationale si internationale, solista de jazz, doctorand la Universitate de Arte „George Enescu” din Iasi. Va fi acompaniata la pian de sotul sau, Cristian Garlea, profesor de muzica, specialist in sintetizatoare, pianist in mai multe formatii de jazz, castigator al Marelui premiu la Festivalul de jazz de la Sibiu, dirijor si sef de orchestra la Weimar si Dusseldorf intre anii 1988-1992.

Intrarea la eveniment se va face pe baza de invitatie. Costul unei invitatii este 60 de lei, iar sumele colectate din vanzarea acestora sunt destinate copiilor si tinerilor cu autism, beneficiari ai ANCAAR Iasi.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi