Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

”IMPREUNA IN LUMEA MEA SI A TA”

Laura Bretan, revelatia mondiala a anului, si membrii trupei Proconsul vor vizita joi dimineata Centrul Regional de Reabilitare ”Steaua Sperantei” Iasi. Cu aceasta ocazieii vor cunoaste pe copiii cu dizabilitati ai caror ambasadori sunt si le vor afla povestile chiar de la parintii acestora. La ora 13.00, Laura Bretan si trupa Proconsul se vor intalni si cu reprezentanti ai mass media iesene.

Evenimentul preceda concertul sustinut de Laura Bretan si Pronconsul in aceeasi zi, ora 18.00 la Teatrul Luceafarul Iasi, organizat cu scopul sustinerii activitatilor de terapie recuperatorie si al transportului din mediul rural al celor 325 de copii cu dizabilitati din centrele Fundatiei Star of Hope Romania.”Vom canta pentru Georgiana, Teodora, Smarandita si pentru multi alti copii care au nevoie de sprijin, de intelegerea si de dragostea noastra”, au spus membrii trupei
Proconsul.
Pe 15 decembrie, va invit sa fim ”IMPREUNA IN LUMEA MEA SI A TA”, sa le aratam ca ne pasa si ca viata poate fi frumoasa! Abia astept sa ne vedem la Iasi!”, a fost si mesajul transmis de LAURA BRETAN. Incepand cu ora 18.00, Laura Bretan si Proconsul vor sustine in cadrul Galei “Star of Hope” Romania, un concert caritabil  pe scena Teatrului “Luceafarul” Iasi, in beneficiul celor 325 de copii cu dizabilitati din centrele Fundatiei “Star of Hope” Romania.
Gala va fi transmisa LIVE de catre TVR Iasi pe tv  si de catre Radio Armonia pe internet. La eveniment vor fi prezenti reprezentantul Ambasadei Suediei, dl consul Alexander  Peyre Dutrey, primarul orasului Iasi, dl Mihai Chirica, Deputat Mircea Lubanovici din Portland – Oregon SUA, Presedintele Star of Hope Suedia, dl Lennart Eriksson. In semn de recunostinta pentru implicarea in viata copiilor cu dizabilitati, vor fi oferite trofee pentru cel mai implicat tanar cu dizabilitati, parinte, jurnalist, cadru didactic, companie si specialist.
  Prof. Ligia Delia Cosoi a pregatit coregrafia unui moment unic: un dans realizat de tineri cu dizabilitatiimpreuna cu studenti de la Universitatea de Arte ”George Enescu” si un grup de la Academia Show Jr.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi