Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Incep Conferintele "Ai copil. Invata sa fii Parinte"

Scoala "Varlaam Mitropolitul", aflata sub patronajul spiritual al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, redeschide luni, 5 mai, seria de conferinte "Ai copil. Invata sa fii parinte". Ajuns la cea de-a VII-a editie, evenimentul propune parintilor ieseni doua conferinte centrate pe tema "Stresul bun si Stresul rau in viata copiilor nostri", care vor fi sustinute de doi invitati de marca -- Irina Pacurariu, jurnalist, si Urania Cremene, expert in Parenting. Intalnirea cu Irina Pacurariu va avea loc luni, 5 mai, incepand cu orele 18:00, in Aula Magna a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza".

Irina Pacurariu  va aborda un subiect foarte sensibil -- „Cat suntem de responsabili de stresul copiilor nostri?”. Impreuna cu publicul vom incerca sa aflam daca aceasta stare de stres apare  ca o presiune indusa din partea parintilor sau daca este determinata  din mediul social. Irina Pacurariu este mama a doua copile, Ana Carina (13 ani) si Petra (7 ani). II place sa descopere mereu lucruri noi si-i plac povestile cu si despre oameni.

A doua conferinta va avea loc luni, 12 mai, incepand cu ora 18, si va fi sustinuta de Urania Cremene, care va aborda un subiect delicat – “Performanta scolara sau personala”. Urania Cremene este expert in Parenting si certificata in exclusivitate pentru Romania de catre Parent’s ToolShop Inc SUA. Mama a unui baiețel de 3 ani si jumatate, Urania Cremene este de parere ca parenting-ul, pana sa devina natural, are nevoie de efort constient si de timp. Expertul va oferi raspunsuri si indicii la dilema „Perfomanța scolara sau personala”, detalii care ne vor ghida spre a alege varianta  cea mai sanatoasa  in dezvoltarea copilului - „increderea in sine, responsabilitatea, abilitatea de a lua decizii si de a rezolva probleme, abilitatea de a relaționa cu ceilalți. „Seria de conferinte vine in intampinarea unor nevoi foarte mari in comunitatile din Romania legate de implicarea parintilor in educatia copiilor. Ne dorim sa facilitam accesul a cat mai multor parinti la conferinte cu speakeri consacrati, intalniri la care fiecare sa impartaseasca din experienta, sa afle lucruri noi, sa plece cu raspunsuri la intrebarile care il framanta”, a explicat Cristina Gheorghe, directorul executiv al Fundatiei “Varlaam Mitropolitul”.  

Prima editie din Iasi a seriei de conferinte „Ai copil. Invata sa fii Parinte” a avut loc in 2011, fiind o premiera pentru aceasta zona a tarii. Adresata parintilor care vor sa invete cum sa aiba o relatie cat mai sanatoasa, frumoasa si armonioasa cu copiii lor, conferinta a reunit 350 de participanti, mamici si tatici veniti nu doar din judetul Iasi, ci si din judetele Bacau si Vaslui, dornici sa petreaca o zi discutand cu specialisti in cresterea si educarea copiilor. Evenimentul a reunit, pe parcursul celor 7 editii, speakeri cunoscuti -- Cristina Negut, dr. Raluca Ghionaru si prof. Univ. Dr.  Pavel Chirila, Monica Reu, Ruxandra Parjoleanu, Cristina Trepcea, Sorin Mihalache, Diana Teodorescu, Maica Siluana si a devenit deja un eveniment educational de referinta, cu o audienta care s-a ridicat la mii de parinti.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi