Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

„Animalutul meu preferat”

Cabinetul „Vet Expert”, in parteneriat cu Scoala cu clasele I-VIII „Alexandra Nechita” din Vaslui, a lansat prima editie a Concursului „Animalutul meu preferat”, dedicat Zilei de 1 Iunie.

Evenimentul este o prima etapa a unui proiect pe care Cabinetul “Vet Expert” vrea sa-l implementeze cu titlu gratuit in unitatile scolare din localitate, scopul fiind atragerea copiilor catre lumea amicilor care nu cuvânta. Concursul este unul de creatie, elevii urmând sa realizeze eseuri ori desene despre animalul lor preferat de companie,cel pe care il au ori cel pe care si l-ar dori.

“Urmarim si dezvoltarea abilitatilor creative ale copiilor si adolescentilor, insa cel mai important scop este cel educational. Elevii vor invata  lucruri utile despre animalul lor de companie, vor afla cum se ingrijeste, cum poate fi hranit si ajutat atunci când are nevoie. In plus, actiunea are si functia de a-i responsabiliza pe copii, care astfel vor invata care sunt regulile corecte de convietuire cu un partener „blanos” ori “inaripat”. Ma bucur enorm sa impartasesc din experienta mea cu cei mici si ii multumesc domnului director al Scolii Alexandra Nechita, prof. Vladimir Baban, pentru deschiderea totala si sprijinul pe care ni l-a oferit”, ne-a declarat dr. Diana Galatanu, initiatorul proiectului.

Cine sunt participantii?

Concursul se adreseaza si parintilor, care vor afla astfel ce animal de companie i se potriveste copilului lor, cum poate interactiona cu el si cum il ajuta sa cunoasca mai bine lumea celor care nu cuvânta. „Acelasi concept ne dorim sa il dezvoltam si in cadrul proiectului educational. Nu trebuie sa uitam ca inclusiv psihologii recomanda copiilor sa aiba in preajma un animal de companie. Astfel, ei devin mai responsabili, invata sa ofere si sa primeasca iubire neconditionat.Sunt si copii ai caror parinti sunt plecati in strainatate si prezenta uni amic blanos ii ajuta foarte mult, a atras atentia dr Diana Galatanu.

In competitie au intrat copiii din clasele I-VI. Festivitatea de premiere va avea loc marti, 4 iunie, la Scoala cu clasele I-VIII ”Alexandra Nechita”.

Cabinetul „Vet Expert” este singurul din judetul Vaslui care ofera si servicii sanitar-veterinare mobile.


1

Comentarii:1


1# Scris de

tv online

in data de:

23/12/2013 20:43

Foarte curios. Cea ce am vazut pe pagina dvs. despre Revista Glare - Copiii nostri m-a ajutat sa inteleg mai bine anumite lucruri. Va felicit pentru conceperea www.glaremagazine.ro, care e un site care merita distribuita.


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi