Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copii nostri

Jurnal de vacanta

Skate, role, tricoul pictat de mine, poza de la serbare,diplomele de la concursuri si cam atat imi pun in bagaj. De restul se ocupa mami, doar ea a fost cu ideea scurtei vacante la bunici. Bine, recunosc, si mie imi place, mai ales ca si in acest an am fost printre premianti. In plus, am si lucruri noi sa le arat, cum ar fi pozele de la prezentarea de moda. Cum, nu v-am spus ca am fost model? Phui, si ce mandru am fost!

Nu, nu a fost ideea mea, ci a doamnelor de la centru (Centrul de resurse pentru educatie si familie "Doxamus", www.doxamus.ro – n.r.), care ne-au ajutat sa le facem parintilor o surpriza. Pe scena de la Centrul Cultural Francez am facut tot ce am invatat noi mai bine. Gimnaste, cantarete, pianiste, flautiste, sahisti, magicieni si karateka, cu totii am vrut sa le aratam parintilor ce bine ne-am pregatit. Apoi, am avut si o surpriza – o prezentare de moda, Doamna Laura Buturca ne-a ajutat.

Ne-a intrebat ce modele ne-a placea sa pictam pe tricouri ori pe rochite, ne-a ajutat, ne-a lasat si pe noi sa punem accesorii. Ce mai, era un adevarat atelier. Ne-a placut mult si ne-am distrat. In plus, parca suntem mai atenti acum si nu mai lasam inghetata sa picure pe tricou. La cat am muncit, nu ar fi pacat? Cam atat am zis ca scriu astazi pe blogul meu, al lui Andrei. Va mai povestesc dupa ce ma intorc de la bunici.

Si pentru ca bunica sigur ma va intreba despre Centrul Doxamus, mai bine va spun de pe acum". Tot eu, Andrei. ,, Doxamus" (www.doxamus.ro) este un centru after school si consultanta familiala administrat de catre doamna Mirela Dracinschi, manager educational si terapeut de familie.Centrul se adreseaza copiilor claselor I-IVsi vizeaza sustinerea învatarii continue si eficiente, dupa principii psihopedagogice adecvate pentru a evita scaderea performantei scolare si acumularea lacunelor.

La propunerea dnei Dracinschi si in parteneriat cu Centrul Cultural Francez, in iunie copiii au fost protagonistii unui spectacol inedit, derulat sub genericul "Expresii libere–manifest impotriva indoctrinarii in educatie". "Inspiratia sau poate revelatia momentului a facut ca anul acesta la spectacolul dedicat copiilor sa celebram impreuna curajul, atitudinea, recunoasterea si confruntarea ingradirilor, instrumente atat de utile in societatea romaneasca de astazi", au explicat reprezentantii centrului. La finalul actiunii, bucuria copiilor a fost singura unitate de masura a reusitei.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi