Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Ce spuneti, ii ajutam si pe copiii cu Sindrom Down?

In luna martie 2017, Fundatia Star of Hope Romania organizeaza cea de-a doua editie a campaniei IUBESC SA STRANG LUMEA LA PIEPT, o campanie dedicata copiilor si tinerilor cu sindrom Down, o campanie care reaminteste tuturor ca sindromul Down nu alege nici timpul, nici locul, nici familia. Dupa cum a spus presedintele Fundatiei, Vatamaniuc Aurora, Sindromul Down loveste la intamplare, atat copilul cat si parintele. Oricine se poate trezi in situatia asta, fie bogat fie sarac.

In primii ani de viata, copilul cu sindrom Down are nevoie obligatoriu de terapie. Are nevoie de educatie. Si are nevoie de acceptarea celor din comunitatea in care traieste. La varsta adolescentei are nevoie sa faca ceva util atat pentru familie cat si pentru societate, sa invete o meserie din care mai apoi sa traiasca. Sa fie, atat cat se poate, un om independent.

Cei 25 de ani de activitate ai Fundatiei Star of Hope Romania in slujba copiilor cu dizabilitati au demonstrat ca, daca exista implicare, rezultatele nu intarzie sa apara. Insa cei care pana mai ieri erau copii astazi sunt adulti, tineri care au nevoie sa se simta utili, sa poata lucra undeva, sa se poata intretine. Un atelier protejat este solutia abordata de Fundatia Star of Hope Romania. O astfel de solutie presupune implicarea comunitatii, pentru ca e nevoie de resurse de care organizatia noastra nu dispune. Acesta este, de altfel, si scopul acestei campanii, de a informa-sensibiliza opinia publica, prin diverse actiuni, cu privire la necesitatea existentei unui astfel de atelier, dar si pentru a aduna fondurile necesare sustinerii activitatii unui atelier de serigrafie pentru tinerii cu dizabilitati.

In acest sens, Camera de Comert si Industrie Iasi a initiat, in parteneriat cu Primaria Iasi, Fundatia Star of Hope Romania si Asociatia Pro Ruralis, evenimentul caritabil Balul Primaverii 2017, editia I – Vivaldi, pe 24 martie ac, la Hotel Astoria, orele 19.00.

VA INVITAM cu drag sa participati la acest eveniment, pentru a marca impreuna Ziua Internationala a Sindromului Down, intr-o atmosfera eleganta si relaxanta, o seara in cadrul careia ne dorim ca generozitatea si omenia sa se impleteasca pentru binele celor mai putin norocosi, copii si tinerii cu sindrom Down.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi