Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Marketingul prichindeilor si visele lui Fulger Mcqueen

Daca ar avea un jurnal, probabil ca ar fi plin de desene. In creion sau acuarele, nu conteaza, desene sa fie. Sau imagini. Pot fi si abtibilduri, obligatoriu cu masini de curse. Ori cu imagini inedite, care ar pute fi prezentate la rubrica de Noutati. Fiindca nu le-a mai prezentat nimeni!

Alex Nistor stapaneste perfect legile marketingului. El stie ca daca nu esti primul, nu esti cel mai bun si nu ai discurs, nu-ti vinzi marfa! Asa este si in lumea oamenilor mari si pe cine nu ne da dreptate il invitam sa ne dezvaluie alte secrete ale vanzarilor.

Alex ne-a convins – el vrea sa fie milionar si pilot de curse atunci cand va fi mare, obiective pe care si le pregateste de pe acum. Joaca Monopoly, ca sa stie el cum sta treaba cu afacerile, picteaza frumos si ne-a dovedit talentul cu ultimul sau peisaj de vara, are atitudine de lider si a zambit frumos la poza. In plus, ne-a aratat care este arma secreta a invingatorilor – surpriza!

Cu melcii la scoala

La lectia de Noutati, un obiect foarte mult indragit de Strumfii din clasa pregatitoare de la Scoala «Varlaam Mitropolitul», o institutie de invatamant din Iasi unde se cultiva nu numai inteligenta academica, ci si sufletul si spiritul copiilor, Alex le-a vorbit colegilor despre Pinguini si despre Melci. Si cum altfel ar fi putut fi convingator decat prezentand la scoala obiectul studiului. «Am rugat o prietena sa ne dea niste melci din gradina ei. Plouase, i-a cules si ne-a ajutat. Noi nu aveam », a explicat zambind Laura Nistor, mama lui Strumf Cel Curios. «Am ales Melcii fiindca nu-i mai prezentase Nimeni», a punctat copilul, dupa ce a explicat ca subiectul anterior fusese Pinguinul tocmai fiindca nu-l mai prezentase Nimeni. Deci elementul de noutate este foarte important in victorie!

Alex este un copil foparte constiincios. Isi face temele, este atent la lectii si cea mai mare bucurie a lui este sa vina la scoala. Nu-i place vacantele «fiindca sta departe de colegii lui», dupa cum am aflat de la tatal viitorului pilot de curse, si iubeste mult animalele. Ii plac si calatoriile, iar cel mai mult i-a placut in Franta si la Bucuresti, fiindca a fost in vizita la Disneyland si la Circ du Soleil, dupa cum ne-a soptit mama, cu ton cald-explicativ. Acasa se joaca impreuna cu Rares Dragonul Luptor Bun, asa cum ii place fratelui mai mic sa se recomande.

Iar cand are timp sau isi face loc in program, este arhitectul unor constructii Lego deosebite. “Este foarte aplicat. Construieste perfect, este atent la simetrie, la culori. Este foarte pasionat. Cel mai mult ii place sa construiasca masini si nave spatiale”, a spus Mugurel Nistor, apoi a aruncat o ocheada doamnei sale, Laura, care alaturi de copil si-a descoperit o pasiune pentru popularul joc danez. «Construim amandoi uneori. Am stat o zi la o naveta spatiala, dar a iesit perfect», a ras Laura Nistor, iar ochii i s-au indreptat departe, spre camera unde jucariile cioplite din suflet si puse la punct cu ajutorul pieselor din plastic sunt amintirea unor clipe irepetabile.

Trandafiri pentru Doamna

La Scoala “Varlaam Mitropolitul” familia Nistor a ajuns in urma unor recomandari. “O cunosteam din prezentarile unor prieteni pe ai caror copii i-am vazut evoluand aici. Am vizitat-o si ne-a placut. Am vazut copii entuziasmati, copii care relationeaza usor, copii fericiti. Pe Alex il plictisesc vacantele”, a spus Mugurel Nistor, iar mana indoita pe obraz ne-a amintit de episoade in care noua, oamenilor mari crescuti in alte timpuri, vacantele erau un timp pe care l-am fi dorit a fi mult mai prelungit. “Si-i mai place Doamna Invatatoare. In fiecare dimineata o imbratiseaza. I-a cumparat din banii lui un trandafir, ca asa a vrut el”, a ras Laura Nistor, mandra de galanteria feciorului.

Banii investiti in floare nu au insemnat o cheltuiala mare pentru Alex, care oricum viseaza sa fie milionar. Pentru el, dragostea, curiozitatea starnita de carti, lectiile cu Doamna Invatatoare si amiciile din pauze sunt cele mai frumoase lucruri de la Scoala «Varlaam Mitropolitul». Si Zana Maseluta poate, care i-a lasat cativa euro sub perna la fiecare dintisor pierdut. «Euro sunt bani mai mari decat cei obisnuiti», a explicat baiatul in timp ce desena niste chipuri de copii de pe plansa de desen. Erau poate prietenii lui cu care a venit la scoala de la gradinita, ori amicii de fotbal, inot sau de pian pe care si i-ar dori. Si daca tot am vorbit despre copilarie, personalul preferat este Fulger Mcqueen, iar o alta dorinta secreta a lui Alex este sa aiba doua masini de curse. Cu una sa castige si cu cealalta sa-si plimbe prietenii, cine stie…


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi