Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Primul club sportiv de inot din Iasi implineste 1 an

Pe 20 februarie 2012 a luat fiinta Asociatia Club Sportiv “Junior Swim” Iasi, ramura de sport vizata fiind exclusiv natatia. La aproape 1 an de existenta, asociatia ieseana a reusit sa devina afiliata a Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern.

„Junior Swim” organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti in fiecare zi, de luni pana duminica, la centrul Unirea SPA. Cursurile de inot sunt clasificate pe grupe de varsta (3-5 ani, 5-14 ani, peste 14 ani), dar si in functie de gradul de insusire a tehnicilor de inot (cursuri de initiere, cursuri avansate / de intretinere, cursuri de inot pentru performanta). Cursurile pentru performanta sunt sustinute de Prof. Univ. Constantin Ionescu, care are o experienta de peste 10 ani in domeniu.

"Ceea ce facem la club este mai ales din pasiune. Incercam, pe de o parte sa atragem cat mai multi ieseni pentru a-i initia in tehnica inotului, pentru ca inotul de agrement aduce numai beneficii sanatatii fizice si psihice, iar pe de alta parte incercam sa pregatim o grupa de 20 de copii, cu varsta intre 6 si 11 ani, pentru inotul de performanta. In acest sens, la sfarsitul anului 2012, am fost prezenti la „Cupa lui Mos Craciun” de la Piatra Neamt, la care au participat 150 de sportivi de la 10 cluburi din judetele Moldovei. Aici am obtinut medalia de bronz la proba de 25 m liber – baieti,  prin Iustin Mistireanu, care are 7 ani, dar si 2 locuri IV, la proba de 25 m spate, respectiv 50 m spate.", a declarat Cozmin Ionescu, presedinte „Junior Swim” .

“Cursurile de inot sustinute de Club Sportiv Junior Swim, dar si de alte cluburi sportive ajuta, desigur, la promovarea inotului de performanta , dar existenta unei baze sportive moderne este o conditie sine-qua-non a unor rezultate notabile in domeniu. Asteptam cu totii finalizarea cat mai rapida a Bazinului Olimpic de Inot al Universitatii Tehnice Gh.Asachi.”, a declarat Lect. Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv DJST Iasi.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi