Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copii nostri

Prima jucarie educativa comestibila

Copiii cunosc lumea prin intermediul simturilor, astfel ca nu mai mira pe nimeni cand un copil are tendinta sa bage in gura jucariile si sa le guste. Parintii nu prea au de ales, oricat de des le-ar spune copiilor ca nu e voie, aceasta este o forma a lor de cunoastere, chiar daca este periculoasa.
O firma din Germania a inventat o jucarie educativa comestibila, speciala pentru copii. Aceasta se numeste Yummy Dough si este disponibila exclusiv in Romania prin magazinul de jucarii educative EDUKID.

Kitul educativ Yummy Dough contine un aluat neted, colorat si modelabil, cu care copiii pot sa creeze singuri figurine comestibile, pe care le pot apoi manca asa sau coapte in cuptor. De asemenea, produsul final poate fi un cadou dulce pentru alti membri ai familiei: mami, tati, bunica si altii.

Ingredientele din care este facut aluat sunt naturale, necontinand aditivi artificiali. si pentru ca aluatul este pregatit de copii chiar inainte de-al manca, acesta va fi mereu proaspat.

Link youtube de prezentare: http://www.youtube.com/watch?v=oNPkDmUYwHs&feature=player_embedded Ce contine kitul?

- 4 pungi cu compozitie pentru culori (rosu, albastru, verde si galben) in total 500 g compozitie
- o seringa
- un cutitas de modelat
- instructiuni de utilizare
- un model de inspiratie pentru o figurina

Continutul unui kit este suficient pentru doua tavi de copt.

Mai multe informatii despre cum se prepara aluatul, despre cum se pot crea noi culori, dar si despre ingredientele din care este facut aluatul si indicatii alimentare de la Uniunea Europeana puteti citi pe blog-ul "Loc de joaca": http://edukid.ro/loc-de-joaca/noul-yummy-dough-modeleaza-coace-mananca

Cumpara-i si tu copilului tau jucaria Yummy Dough din magazinul cu jucarii educative www.edukid.ro la pretul de doar 59,00 lei si ii poti oferi copilului tau o experienta unica de Pasti!

Sa trecem la bucatarit, zic!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi