Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copii nostri

Mastile venetiene vor face un copil cu autism sa zambeasca

Doamnelor si domnilor, dragute duducute si stimati cavaleri! Asta seara va invit la Carnaval, dar nu la unul obisnuit, ci la o petrecere in care mastile trebuie sa cada si sa dezvaluie chipuri zambitoare, luminate de suflete calde. Lasati sa cada mastile indiferentei ca sa puteti privi curcubeul din sufletul lui Iulian, un copil cu autism caruia agentia PRO IMAGE Iasi i-a daruit o expozitie inedita.
Vanzarea a 12 fotografii cu masti venetiene vor face un copil cu autism sa zambeasca.

Venetia in carnaval ar putea fi cunoscuta sau recunoscuta in 12 imagini expuse spre vanzare de agentia foto PRO IMAGE Iasi (http://www.proimageschoolphotography.blogspot.com/). Reunite sub titlul "Venetia, masti aristocrate", splendidele personaje mascate surprinse prin obiectivul aparatului de fotografiat in timpul vestitului spectacol stradal vor putea fi admirate in print si intr-un montaj video care va fi difuzat marti, 6 martie 2012, incepand cu ora 20, in Verve Caffe din Iasi.

Fotografiile sunt semnate de Gabriela DOBOS si vor fi vandute in scop caritabil pentru sprijinirea unui copil cu autism.

Iulian are 7 ani, este din Iasi si are nevoie de sprijin. A fost diagnosticat cu autism si de atunci doar mama il ingrijeste. Somera, din putinii banii pe care ii primeste lunar, mama lui Iulian abia gaseste bani de hrana. De terapia micutului nici nu poate fi vorba, desi baiatul ar trebui dat in grija unor specialisti pentru ca, din toamna, sa poata merge la scoala. "Iulian are autism adica, pentru mine, este un pic altfel: are sufletul in culori. De aceea mastile venetiene pe care le-am fotografiat sunt minunat colorate, ca si sufletelul lui Iulian", a precizat fotograful, impresionat de situatia materiala dificila in care se afla copilul si mama acestuia.

Imaginile au fost realizate anul trecut, iar prelucrarea unor fotografii apartine designerului Cristian LUNGU. Sub antetul agentiei foto PRO IMAGE, Gabriela DOBOS a mai semnat, anul trecut, expozitiile individuale: "Suflete in culori" (portrete ale copiilor cu autism ingrijiti de A.N.C.A.A.R. Iasi), "Palas Shooting Under Construction" (peisaj industrial) si "Beauty" (fotografie de studio de make-up si hairstyling). Iesenii care doresc sa il faca pe baietelul de 7 ani sa zambeasca sunt asteptati, marti seara, in Verve Caffe. Putinul lor inseamna enorm pentru Iulian si mama lui.

In seara asta, lasati sa cada mastile indiferentei. Veti primi in schimb tabloul dragostei nemarginite a lui Iulian, pictata in culorile sufletului.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi