Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Misiunea Mamei

Ne stiam demult, de cand domnul doctor i-a dat sa asculte, printr-un aparat, primele mele batai de inima. Tic-tac, tic-tac, asa sunau langa tamplele femeii tinere si frumoase, care si-a mangaiat pantecul, zambindu-i pruncului nenascut. I-am vazut prima data chipul printr-o ferestruica. Oamenii mari ii spun incubator, dar eu i-am spus primul meu patut. Ne-am zambit din nou si ne-am imbratisat pentru prima oara. Avea degetele lungi si fine, pe care eu, Cel Mic, le-am strans cu putere. Era Mama, ingerul care apoi mi-a devenit prieten si sfetnic pana am ajuns Cel Mare.

Mama a fost pentru mine mereu Doamna cea frumoasa care m-a invatat manierele elegante, colegul de scoala cu care repetam temele pentru acasa, prietenul cu care ma intreceam la joaca, apoi confidentul caruia i-am impartasit primele amoruri. Mi-a fost si sef, si camarad. Misiuni complete si complexe, la finalul carora a fost mandra de pruncul ei. Si eu de Mama!
 
Despre Misiunile Mamei ar trebui sa vorbim in fiecare clipa, sa le apreciem si sa povestim tuturor despre ele. Este un job cu zeci de norme, pe care femeile le indeplinesc perfect. Stiu sa fie si ferme, si blande, si calde, stiu sa rada, sa danseze, sa aiba grija de casa si de cariera, dar si de prunci.

Despre toate acestea vom vorbi vineri seara, la Libraria Carturesti Palas, incepand cu ora 18.30.

Mamicile copiilor de la Scoala “Varlaam Mitropolitul” si de la Gradinita “Buna Vestire” vor avea ca invitate doua doamne de poveste – lector dr. Ligia Grozdan (Facultatea de Teatru a Universitatii de Arte «George Enescu») si asistent dr Madalina Nour Ciuhodaru (Universitatea de Medicina si Farmacie «Gr. T Popa», medic obstetrician la Maternitatea «Elena Doamna»), mame implinite si femei de cariera.

Ligia Grozdan iubeste dansul, frumosul, teatrul, dar cel mai mult iubeste oamenii, carora le ofera din talentul, priceperea si pasiunile ei. A semnat coregrafia la spectacole montate la Teatrul Luceafarul si Teatrul National, la Ateneul Tatarasi, a obtinut multe premii cu adolescentii si copiii de la Palatul Copiilor (inclusiv premiul de la Festivalul Mamaia Copiilor), a urcat pe podiumuri de nenumarate ori.

Madalina Nour Ciuhodaru este mama de profesie. Are zeci de copii, si mici, si mai mari. Te intrebi cand si cum i-o fi crescut pe toti. Pe unii i-a adus pe lume, pe altii ii ajuta la «lectii», ca si cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie. Cu cei doi feciori, Stefan si cu Tudor, citeste povesti pentru oameni mici. Cu studentii ei traieste povesti pentru oameni mari.

Daca vreti sa aflati cum o femeie poate duce la bun sfarsit sute de misiuni intr-o viata, va asteptam la intalnirea dedicata Mamelor si la o discutie prieteneasca alaturi de mamicile copiilor isteti, de Ligia Grozdan si Madalina Nour Ciuhodaru !


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi