Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Copiii din Glodenii Gandului ne asteapta!

Pe copiii din Glodenii Gandului nu-i cunosc inca, dar le simt sufletele. Stiu ca sunt frumosi, dornici sa aiba mereu prieteni, sa invete, sa mearga la film, la teatrul de papusi sau poate la mall-ul de care au auzit la televizor.

Stiu ca sunt, la fel ca toti prichideii, veseli si plini de viata. Ce-i face diferiti? Conditiile in care cresc, in care traiesc. Pentru unii sunt bune, pentru altii mai putin. Unii cresc in familii complete, altii cu dor de parintii plecati prin lume, ca sa-si castige o paine. Da, in Romania, multi dintre oamenii satelor au plecat peste hotare ca sa adune gologani pentru un trai modest. La ei in tara nu s-a putut! Asa le-a fost povestea, dar bine ar fi sa nu se repete si pentru copiii lor.

La Glodenii Gandului ajungi doar daca esti chemat. Nu este o destinatie turistica, nici macar de interes istoric. Este un sat ca toate din Moldova – cu bune si cu rele. Cand oamenii sunt necajiti, vad doar problemele si asteapta ajutoarele sociale. Cand sunt veseli, se bucura ca inca au o localitate curata, fara poluare, au inca padure, au inca pomi fructiferi, au inca terenuri pe care se poate face agricultura. La Glodenii Gandului nu a ajuns inca ideea antreprenoriatului agresiv, care distruge natura lasand in loc parcuri industriale, complexuri rezidentiale ori sonde pentru gazele de sist. Din aceasta perspectiva, locuitorii satului se pot considera norocosi. Si copiii!

Ce ajunge mai rar in micuta asezare moldoveneasca? Banii pentru investitii, specialistii care putea pune la punct proiecte educationale pentru ca scolarii sa nu fie dati deoparte mai tarziu cand vor ajunge sa concureze cu cei de la oras, consultatiile medicale mai bune si darurile pentru copii. La Glodenii Gandului, Mos Craciun ajunge mai greu! La fel si Iepurasul de Paste!

In acest an ne-am asumat noi misiunea de a-l ajuta sa-i cunoasca pe copiii de la Gradinita si Scoala Generala, la invitatia dnei Denisa Timofte, de la Farmacia Mecop Vet din Tibanesti. D-sa ne-a contactat intr-o zi frumoasa de toamna, intr-un noiembrie tarziu, si ne-a intrebat daca ne-ar placea sa-i cunoastem pe princhindei. “Mai intrebi?”, a fost singurul raspuns oferit de Irina Dolhascu si Paul Iancu, de la magazinul Via Naturalia (www.vianaturalia.ro), care au creionat imediat proiectul campaniei. Pana acum au raspuns copiii de la Gradinita “Buna Vestire”, de la Scoala si Gimnaziul “Varlaam Mitropolitul”, echipa Clinicii Susanu, cei de la Re-Mind Center, Fonoteca Excelentei si foarte multi oameni care au aflat de proiect din mediul online.

Daca va plac darurile, daca stiti sa oferiti si sa primiti deopotriva, va asteptam alaturi de noi! Ne puteti gasi aici -- http://goo.gl/2xXb3R, de unde veti primi toate detalii suplimentare sau ne puteti scrie la adresa maura.anghel@gmail.com sau office@vianaturalia.ro.
Va asteptam sa-i cunoastem impreuna pe copiii din Glodenii Gandului! 


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi