Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Oameni pentru oameni

Universitatea "Petre Andrei" din Iasi si Centrul de Dezvoltare Sociala T&CO sustin ca parteneri Campania "Daruieste! Schimba un destin". Conf.univ.dr. Anca Tompea, Presedintele Comisiei de Cercetare din cadrul UPA, a reprezentat cele doua institutii la conferinta de presa care a marcat Ziua Internationala a Presoanelor cu Dizabilitati, 3 decembrie, si la impodobirea bradului de pe bulevardul stefan cel Mare si Sfant.

Universitatea „Petre Andrei” din Iasi a fost data drept exemplu de catre Aurora Vatamaniuc, Presedintele Star of Hope Iasi, cu privire la cazul Andreei Dancinescu.

„Comunitatea ieseana ar trebuie sa acorde mai multa importanta, incepand cu autoritatile publice, in special societatea civila, acestor categorii defavorizate. Nu ar trebui sa fie tratati separati, ar trebui sa promovam educatia inclusiva, sa ii acceptam asa cum sunt. Ei trebuie ajutati sa se ajute singuri si in acest sens, exemplul concret este ce al Andreei Dancinescu, care de anul trecut este studenta Universitatii „Petre Andrei” din Iasi  si care beneficiaza de facilitatile oferite, bursa de studiu care consta in scutirea taxei de scolarizare, transport gratuit, cat si prin conditiile de acces in institutie”,  a declarat Conf. Univ.dr. Anca Tompea.

„Universitatea „Petre Andrei” din Iasi este o institutie accesibilizata, in care ma simt un om sprijinit, inteles, si imi asigura toate conditiile de care am nevoie pentru a ma putea dezvolta si imi ofera posibilitatea pentru a putea avea o meserie pe viitor. Este foarte important ca toate institutiile publice sa aiba accesibilitate conform normelor, nu doar pe hartie. imi doresc ca astazi, impreuna cu cei care suntem aici, sa reusim sa schinbam mentalitatea societatii, aratand ca noi existam, suntem prezenti si facem parte din aceasta comunitate”, a marturisit Andreea Dancinescu.

Aurora Vatamaniuc a marturisit ca este foarte important pentru aceste persoane cu dizabilitati sa fie acceptate de catre comunitatea locala, iar parlamentarii sa se uneasca si asigure respectarea prevederilor Conventiei Europene a Copiilor cu Dizabilitati.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi