Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Primul concurs, prima victorie

In week-end am fost la Bucuresti, la primul concurs oficial in care Paul a participat ca si gimnast. Paul a participat in concurs la grupa clasele I-II, proba de trio (singurul trio de baieti) si proba de grup (grup de 8), nivel II (avansati).

Un drum lung si destul de obositor din cauza intunericului si cetii, la capatul caruia ne astepta, dupa o noapte de odihna, Festivalul National Scolar al Sportului Aerobic.
Ne-am trezit cu emotii si cu speranta unor premii si la ora 9.00 am sosit la Palatul National al Copiilor unde ne asteptau colegii lui Paul din Clubul GIMNIS de la Palatul Copiilor Iasi (https://www.facebook.com/pages/Gimnis-Iasi/338082749547037?ref=ts&fref=ts).

A fost o zi lunga, cu peste 400 de copii participanti din toate orasele tarii, 25 de cluburi de gimnastica aerobica.

Paul a participat in concurs la grupa clasele I-II, proba de trio (singurul trio de baieti) si proba de grup (grup de 8), nivel II (avansati).

Cand l-am vazut pe scena uriasa, in poza de inceput a exercitiului, impreuna cu ceilalti doi baietei, incercand sa zambeasca (fiindca - nu-i asa domnul antrenor? - nu prea zambesc...), mana in care tineam camera de filmat a inceput sa-mi tremure si, la finalul exercitiului, a trebuit sa revad filmarea fiindca am realizat ca, de fapt, nu vazusem nimic.

La grupul de 8, copiii au fost mult mai relaxati, s-au sincronizat perfect si exercitiul a fost mult mai reusit, ceea ce ne indemna sa speram la premii.

Premii care nu s-au lasat asteptate si care, dupa ore lungi de asteptare, au fost anuntate de un spectacol de lasere, ce a incantat micii participanti.

Cu o bucurie enorma si in aplauzele galeriei formate din mamici si tatici, Clubul Palatului Copiilor din Iasi a obtinut 4 premii I, un loc II si un loc III, iar Paul si colegii sai au fost cei care au castigat doua din cele doua premii I (atat la proba de trio cat si la cea de grup).

Bucuria copiilor a fost enorma, fiindca au realizat ca efortul lor depus in multele ore de antrenament nu a fost in zadar. Bucuria a fost impartasita si de noi, parintii, dar si de domnul antrenor, prof. Bogdan Banta, care a primit (fiindca duminica a fost ziua sa de nastere) un frumos cadou de la elevii sai: premiile si un sincer „La multi ani”!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi