Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Ziua portilor deschise la Scoala "Varlaam Mitropolitul"

Scoala "Varlaam Mitropolitul", aflata sub patronajul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, organizeaza sambata, 14 iunie, actiunea intitulata "Ziua portilor deschise". Evenimentul este integrat in proiectul de prezentare a ofertei educationale, care cuprinde atat invatamant primar, cat si gimnazial. Actiunea, coordonata de Clubul Parintilor, este inedita prin modul de organizare unitatea de invatamant va fi prezentata prin intermediul iesenilor care au deja copiii inscrisi la "Varlaam". Oaspetii vor putea vizita salile de clasa, biblioteca, sufrageria, cancelaria si vor afla detalii despre modul in care sunt educati copiii.

La „Varlaam se pune accent nu numai pe inteligenta academica, ci si pe cea emotionala si spirituala. „Procesul de invatamant este centrat pe copil, iar educatia este individualizata. Copilul e invatat sa invete prin descoperire, in parteneriat cu cadrele didactice si prin cooperare cu ceilalti colegi”, a explicat Cristina Gheorghe, directorul executiv al Fundatiei „Varlaam Mitropolitul”. Echipa de invatatori si profesori este formata din specialisti cu o buna pregatire, nume cunoscute pentru rezultatele obtinute in cariera didactica.

„Ziua Portilor Deschise” se adreseaza in egala masura parintilor si publicului larg, iesenilor care au astfel ocazia de a vizita o institutie de invatamant moderna, cu dotari de exceptie. ”Atunci cand cauti o scoala pentru copilul tau, e important, dar nu suficient sa afli despre infrastructura, oferta educaționala, cadre didactice și manageri. Pentru a prinde spiritul viu al scolii, e necesar sa te conectezi si la comunitatea de parinti si copii care frecventeaza scoala: sa afli de la ei ce inseamna scoala. Pornind de la aceasta necesitate a luat nastere ideea prezentarii Scolii «Varlaam» de catre parinti”, a detaliat Sinziana Baltatescu conceptul Zilei Portilor Deschise.

Inaugurata in septembrie 2010, Scoala „Varlaam Mitropolitul” se poate mandri deja cu prima promotie, care saptamana viitoare va incheia cursurile primare. Copiii institutiei de invatamant sunt cei mai buni ambasadori, iar rezultatele lor, obtinute inclusiv la foarte multe concursuri scolare, arata calitatea procesului educational. Scolarii invata intr-un mediu relaxat, se bucura de cunoastere si isi cultiva si pasiunile, multi dintre ei fiind campioni la diferite sporturi. La scoala, este foarte bine. Avem prieteni, invatam, ne jucam, mergem in excursii, in tabere. Ne place foarte mult”, a fost mesajul copiilor de la scoala din Dealul Copoului.

Va invitam sa va convingeti de toate aceste lucruri si va asteptam sambata, intre orele 10 si 14, la Scoala „Varlaam Mitropolitul”, aflata pe strada Lascar Catargi nr 33.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi