Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Premiile Fundatiei „Star of Hope Romania”

La Gala Fundatiei Star of Hope Romania, derulata de curand la Teatrul National, au fost oferite o serie de premii la diferite categorii, toate distinctiile urmarind sa rasplateasca munca unor oameni depusa in folosul copiilor si tinerilor cu dizabilitati.

ELENA STEFANESCU. In urma cu 22 de ani, a adoptat un copil cu dizabilitati abandonat de familie. Medicii spuneau atunci ca niciodata copilul nu va merge, nu va fi un copil normal, si asta doar in cazul in care copilul ar supravietui. Dna Elena Ștefanescu s-a incapatanat si astazi este mama lui Razvan, student la Facultatea de Automatizari si Calculatoare Iasi.  
Premiul - oferit de catre FRAROM INTERNATIONAL EST, prin dna IOANA OLARESCU.

BIANCA BAITANU este studenta in anul I la Facultatea de Arta Sacra din Iasi. Este foarte talentata si isi iubeste mult mama de la care a invatat ca in viata lucrurile mari se obtin cu pretul unor sacrificii. În copilarie, a fost diagnosticata cu autism, insa mama a fost cea datorita careia Bianca este astazi un tanar normal, cu o viata normal. Pentru ca mama a inteles cat de importanta este terapia recuperatorie timpurie, si-a adus fetita la Centrul de Terapie din Iasi si a facut echipa cu specialistii de aici.
Premiul - oferit de catre firmele OUARTZ MATRIX si Magnus AB Thor

DORINA MIHAITA este asistent maternal pentru PETRONELA DAMIR, o adolescenta cu nevoi speciale. Astazi Petronela este eleva in clasa a XII, a absolvit Scoala Populara de Arta si participa la concursuri de muzica pop cu rezultate foarte frumoase. Daca astazi Petronela are curaj si putere sa viseze ca ”maine” va fi un om puternic, pe propriile picioare - toate acestea se datoreaza doamnei DORINA MIHAITA, mama-foster pentru Petronela.
Premiul - oferit de NICHI

Mihaela DANCINESCU este mama Andreei, o tanara cu dizabilitati care este astazi psiholog. Andreea a inceput terapia recuperatorie foarte devreme la Centrul de Terapie Star of Hope din Iasi, aici a invatat sa depaseasca barierele impuse de dizabilitate, de prejudecatile celor din jur. Mama a fost si a ramas cea mai buna prietena, 24 de ore din 24. Și tot mama este cea care azi lupta nu numai pentru Andreea ci pentru multi, foarte multi alti copii si tineri cu dizabilitati.
Premiul - oferit de catre firma FOCALITY 

Grupul de mame care a infiintat Atelierul Micii Meseriasi Barlad - LOREDANA DESAGĂ, VERGA GIORGIANA - sustinute de catre  Petronela Pintilie, specialist Star of Hope Romania
Atelierul Micii Meseriasi Barlad este locul in care copii si, in special, tineri cu dizabilitati, impreuna cu mamele acestora lucreaza cu pasiune diverse produse handmade atat pentru suplimentarea fondurilor necesare pentru terapie cat si pentru achizitia de abilitati de viata practica, independenta pentru acesti copii si tineri.
Premiul - oferit de firma MEDICOVER 

Anca Streanga - mama a unui copil cu sindrom Down si specialist la Centrul Star of Hope Suceava
5 copii de la Centrul Star of Hope Suceava au dovedit ca terapia oferita copiilor cu dizabilitati, colaborarea dintre fundatia Star of Hope Romania si asociatia de parinti poate schimba destine. Cei 5 copii au reusit, in 2017, 2018 sa obtina medalii de aur si argint la Campionatul de Judo adaptat nevoilor persoanelor cu dizabilitati, in Romania si Olanda. Antrenorul devotat care le-a fost alaturi este BRINDUSA VARAREANU. Lupta lor, a tuturor copiilor continua, insa au in continuare nevoie de sprijin.
Premiul - oferit de firma Mesopotamia

MIHAI SI NELICA MANOLE sunt parintii care s-au pus in slujba copiilor cu deficiente, care lupta pentru accesul copiilor la servicii educationale/sociale in propria lor comunitate. Lupta este nu doar pentru copilul lor, ci pentru toti copiii cu dizabilitati din Darabani.
Premiul - oferit de conf. univ. dr. Adrian Netedu (Universitatea ”Al. I. Cuza” Iasi)

Cristi si Lili Ciobanu. Azi sunt o familie fericita, insa in urma cu 8 ani problemele tatalui cu depresia,  diagnosticul de Sindrom Down al fetitei si alte probleme care macinau familia, erau cat-pe-ce sa franga destinul acestei familii. Fundatia Star of Hope Romania a intervenit la timp prin sedintele de terapie oferite fetitei, prin sedintele de consiliere oferite parintilor, prin numeroasele intalniri din cadrul grupurilor suport pentru parinti. Teodora, fiica cea mare cu Sindrom Down, este deja integrata in invatamantul de masa, iar parintii au devenit ei, la randul lor, un sprijin pentru alti parinti care trec prin dificultati similare. Ei sunt dovada faptului ca nimeni nu reuseste de unul singur. 
Premiul - oferit de Cristi Popa (Biserica Rhema Iasi)

Teodora Rotaru, mama lui Alex. Dizabilitatea poate fi o bariera insa poate fi depasita. ALEX ROTARU este unul dintre aceste exemple. Alex este un baiat diagnosticat in copilarie cu elemente de autism. Parintii lui Alex au ales sa-si aduca baiatul la Centrul Star of Hope, pentru terapie recuperatorie. Au urmat ani de lupta cu mentalitatile celor din jur si nu a fost usor, insa azi, ALEX ROTARU este elev intr-o scoala normala si canta la pian obtinand nenumarate premii la concursuri de gen.
Premiul - oferit de Florin Vasiliu (Fundatia Agora Christi Centru de Studii Crestine si Apologetica)
 
LIGIA MARIN (Asociatia PENTRU NOI, Barlad). Este un model de perseverenta, de lupta pentru sanse egale la educatie pentru toti copiii. Lupta ei, a asociatiei s-a materializat prin infiintarea in invatamantul normal a claselor pentru copii cu tulburari din spectrul autist. Premiu - oferit de Mihaela Munteanu, director Comunicare, FONSS

 MARIUS ROPOTĂ (Asociatia MEREU ÎMPREUNĂ, Dorohoi)
In 2018, acesta asociatie de parinti care au copii cu dizabilitati din Dorohoi implineste 10 ani de existenta si lupta alaturi de Fundatia Star of Hope Romania.  
Premiu - oferit de Mihaela Munteanu, director Comunicare, FONSS

Cristina Nichita (Asociaţia SURÂSUL ALBASTRU, Iasi)  este un model de responsabilitate sociala, de implicare in comunitate pentru ca viata copiilor cu dizabilitati sa fie mai buna.
Premiu - oferit de Mihaela Munteanu, director Comunicare, FONSS

RADU IONEL ȚUȚU MITACHE (Fundatia ENABLE ROMANIA)
Este un model de implicare in comunitatea locala pentru imbunatatirea calitatii vietii copiilor, tinerilor cu dizabilitati, a familiilor acestora. Întreaga sa munca sustine principiul asumat de  organizatia din care face parte: oamenii cu dizabilitati au abilitati. Este un colaborator de nadejde al Fundatiei Star of Hope Romania.
Premiu - oferit de Mihaela Munteanu, director Comunicare, FONSS

Marinela Axinte (Filiala Surzilor Iasi, Asociatia Nationala a Surzilor din Romania)
Este un model de implicare in lupta pentru accesul egal la educatie pentru toti copiii.
Premiu - oferit de Mihaela Munteanu, director Comunicare, FONSS

Erbiceanu Vasilca (Asociatia “SALUT PRIETENI“ Pascani)
Isi dedica viata pentru implinirea unui vis: viata independenta pentru adultii cu dizabilitati.
Premiu - oferit de Mihaela Munteanu, director Comunicare, FONSS


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi