Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

The ROadMANIANS - 3 prieteni in Africa. 20.000 km. O misiune caritabila

Incepand cu 25 ianuarie, pentru aproximativ o luna, 3 tineri din Iasi se vor alatura celui mai mare raliu caritabil din lume. Calatoria va incepe pentru ei din Iasi insa startul oficial va fi din Budapesta cu destinatia finala Bissau, capitala statului Guinea Bissau in Africa de Vest. In total vor strabate aproximativ 20.000 km si vor traversa 10 tari in temerara lor incercare.

Drumul  ii va duce prin Ungaria, Slovenia, Italia, Franta , Spania, Maroc, Sahara Occidentala, Mauritania, Senegal si Guinea Bissau. Va fi un tur de anduranta la nivel fizic si mai ales psihic. Vor calatori 30 de zile prin desert, printre animale salbatice in savana africana, amenintati de boli exotice, prin locuri in care un accident sau o defectiune a masinii pot avea consecinte grave. Se vor aventura prin regiuni in care coruptia, rapirile si actele de terorism sunt pericole reale, in tari conduse de regimuri militare si care traiesc cu amenintarea loviturilor de stat.

Pastrand in  inima sloganul competitiei, charity begins in your heart, tinerii au hotarat sa realizeze un proiect caritabil orientat spre domeniul educational. Vor utila laboratorul de informatica al unei scoli din Bissau si vor dona echipamente de birotica si papetarie suficiente pentru un an scolar. In anul 2012, prin acest proiect international au fost donate catre comunitatile locale din Africa echipamente si produse in valoare de 700.000 EUR. S-au construit fantani, au fost renovate scoli, s-au donat ambulante, totul fara intermediari si intr-un spirit international al pacii, cooperarii si prieteniei.

Dupa doar 4 zile de la lansarea site-ului si a propriei pagini de facebook tinerii au reusit sa stranga 10 PC-uri complete, o imprimanta si au incheiat parteneriat cu Societatea Romana de Cruce Rosie.

Echipa:

Bogdan Baianu – sef de echipaj, pilot 

Este antreprenor si consultant in afaceri. Si pentru ca in bussiness adrenalina pluteste prin aerul din birouri, iubeste sa traiasca la maxim si in viata sa personala. Printre ultimele situatii limita in care a fost se numara salturile cu parasuta, insuratoarea, cucerirea varfului Uhuru din masivul Kilimanjaro, nasterea primului copil si acum proiectul The Roadmanians.

Vlad Pieptu – responsabil cu orientarea, doctor, pilot

Vlad Pieptu este proaspat absolvent de Medicina. De 9 ani este implicat in activitati de voluntariat. A petrecut o luna in spitalul din capitala Ghanei si s-a intors fericit ca traieste in Romania. Nimeni nu pricepe cum de nu are niciun membru rupt, desi e pasionat de “sporturi extreme” (speologie, escalada, alpinism, motociclism), iar situatiile neprevazute l-au urmarit intotdeauna (ultima, la aproape 6000 m, in Peru)

Cristian Andrei – responsabil cu buna dispozitie, cameraman, pilot

Cristian Andrei este antrepenor IT insa marile lui pasiuni sunt alpinismul si filmografia.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi