Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Printesa-muschetar

Ce-ati spune daca v-ati trezi intr-o dimineata intr-o alta lume, pe un taram cu printi si printese, cu eroi care se lupta pentru visele lor si care reusesc sa infranga orice obstacol? Si ce-ati spune daca ati afla ca acest taram este locuit doar de copii cu talent, care reusesc sa imbine mereu scoala cu joaca si cu bucuria intrecerilor?

Ana e grozava, dar grozava tare! Vesela, cu umor, energica si campioana. Da, da, campioana la sabie. Si ce daca este doar in clasa a treia? Si copiii pot fi campioni, iar Ana Grozavu, o printesa cu ochi negri, eleva in clasa a III-a la Scoala “Varlaam Mitropolitul”, a dovedit ca poate fi invingatoare. Copila a participat de curand la Cupa CSM Brasov si s-a intors cu o medalie. I-a placut sa se lupte si i-a placut sa castige.

Cum creste un campion

Ana iubeste mult sporturile. A facut tenis, iar de ceva timp este unul din sportivii care lupta cu sabia la CSS Unirea Iasi, sub coordonarea antrenorului Radu Tofan. „Mi-a placut mult implicarea celor de la club. Lucreaza foarte frumos cu cei mici si totul este gratuit, mai putin cheltuielile pe care le implica participarea la concursuri. Merita toata admiratia noastra”, a spus Simona Grozavu, mama copilei.

Ana a fost mereu un copil energic. “Prin sport am gasit o modalitate de a-i canaliza si de a-si folosi aceasta energie. Ii place foarte mult ceea ce face. Munceste mult, dar cu bucurie, a completat mama Printesei-muschetar, si ea o pasionata a sportului.
La scrima a ajuns din curiozitate si a ramas din pasiune. Nu se teme nici de munca, nici de sabia grea, nici de competitori. A invatat cu atentie tehnicile si este si un bun observator A reusit sa infranga o alta campioana urmarindu-i tehnicile. „Am privit-o, am vazut ce face si cum face si am invatat tehnica. Am castigat in defensiva”, a ras copila.

Cu drag, despre copilarie

Anei ii place foarte mult sa citeasca, iar cartea preferata este Harry Potter. Ups, ne-a scapat… Va rugam, vorbiti in soapta fiindca nu mereu are acordul mamei sa o citeasca. Si daca tot am dat din casa, tehnica de lupta preferata din cartea lui J. K. Rowling este „Patronus” fiindca reuseste sa-i alunge pe Dementorii care se hranesc cu fericirea celor din jur. Noi am folosit Accio, ca s-o atragem pe Ana la o discutie savuroasa. Asa am aflat ca micutei ii plac papusile Babie muschetar si My Little Pony, ca mancarea preferata este pizza , iar dulciurile cu care n-ar face schimb cu nimeni sunt jeleurile! Iubeste cateii si a avut chiar si 10! Sau 11? Ii place Matematica si ii place mult scoala in care invata. Are pirteni, se joaca si este fericita. „Am ales Scoala Varlaam atrasa de metoda folosita. Se lucreaza frumos, iar copiii au rezultate foarte bune. Nu mi-as fi imaginat o altfel de scoala pentru Ana”, a zambit Simona Grozavu.

Cat despre vise, Ana are multe -- vrea sa continue cu scrima si sa ajunga antrenor. Iubeste mult acest sport si a fost foarte emotionata cand s-a intalnit cu vicecampionul olimpic la scrima Alexandru Siriteanu, oaspete la Scoala Varlaam. S-au duelat amandoi si a simtit dorinta de a fi mereu campioana!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi