Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copii nostri

Campionatul Mondial Scolar de Sah la final

Campionatul Mondial de Sah Scolar a ajuns la final. Dupa aproape doi ani de munca si sperante, Iasul a reusit sa organizeze cea mai importanta competitie sahistica scolara la nivel mondial. Au participat peste 500 de copii de pe 4 continente. La start s-au aliniat 36 tari, un record in aceasta competitie, comparand mai ales cu editia din 2011, din Cracovia, cand au fost 345 jucatori din 27 de tari.

Invitati de onoare au fost directorul executiv al FIDE David Jarrett, presedintele ISCU Alexander Kostyev, Elisabeta Polihroniade, Ion Dobronauteanu vicepresedinte Federatiei Europene de Sah.

Doua mari plusuri pentru Campionatul Mondial organizat in Iasi sunt si festivitatile de deschidere in Piata Unirii si decernarea premiilor care au fost peste asteptarile tuturor invitatiilor.

Sahul iesean a reusit sa aduca o imagine foarte buna orasului nostru, tarii noastre si nu in ultimul rand copiilor nostri ce practica acest sport minunat in scoli.

Ce urmeaza? In 2013, incepand cu 21 aprilie pana pe 30, Iasul va organiza Campionatul Mondial de Amatori una dintre cele mai importante competitii mondiale si de unde avem o amintire foarte frumoasa din 2009 cand sportivul iesean Stefan Parlog a castigat titlul suprem, in Salonic Grecia. Rezultatele competitei, imagini foto si video, rezultatele la campionatul de blitz precum si multe alte informatii le gasiti pe: www.wscc2012.ro, www.ajsiasi.ro.

Un moment important este si clasamentul pe natiuni unde Russia a ocupat primul loc, Kazahstan pe locul 2, iar pe 3 Romania, la egalitate de puncte cu Turcia si Azerbaijan, anunta Asociatia Judeteana de Sah Iasi.

www.wscc2012.ro, www.ajsiasi.ro


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi