Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Scoala incepe cu dreptul! Datorita si tie!

Inceputul lunii iulie a oferit iesenilor o competitie inedita. Este vorba despre Swimathon, un eveniment propus de Fundatia Comunitara Iasi, prin care s-a dorit strangerea de fonduri pentru diferite cauze. In competitie au intrat multi pasionati ai inotului, care si-au propus sa stranga cat mai multi bani, prin cat mai multe ture de bazin. Fireste, totul pentru cauza aleasa. Bazinul a fost supus intentiilor bune si de bloggeri, care au lasat pentru cateva ceasuri tastatura deoparte si au sustinut pe iesenii cu care soarta nu a fost foarte blanda.

Asa cum spuneam si mai demult, totul a pornit de la Maura Anghel. Ea mi-a facut cunostinta, virtual, cu Alice Ciobanu. Alice mi-a vorbit despre copiii de la Centrul de zi Mia Casa – Inculet si m-a fermecat! Mi-a povestit despre campania ei de la 1 iunie si m-a convins ca trebuie sa fac si eu ceva! Putin in graba, fara prea mult timp la dispozitie, cu o multime de alte belele pe cap – dar cu nadejde la Maica Domnului, pe care am luat-o ocrotitoare in campanie! Era imposibil ca Mama noastra sa lase 27 de copii intr-un moment in care chiar aveau nevoie de ajutor!

Asa ca… ajutorul a inceput sa curga! Pusculita era deja dotata cu 50 de lei, primiti intr-un alt context si promisi in aceasta cauza. Alti 100 de lei au venit de la Carmen Gherca, mama unui copil special – care nu uita niciodata sa-i pese si de necazul altor copii! Multumesc!

In aceeasi zi m-a contactat domnul Florin Barhalescu, director general Icar Tours. Am fost surprinsa si foarte fericita ca un om de talia dumnealui isi apleaca privirea spre o campanie anonima, initiata de… o anonima! M-am straduit sa fiu un bun profesionist in relatia cu dumnealui, dar realitatea a fost invers proportionala cu asteptarile. Din diverse cauze, la unele intrebari nu am fost prompta in raspunsuri, iar la intalnirile programate nu am putut lua parte. Am fost sincera si mi-am cerut scuze de fiecare data – si sunt sincera si acum cand spun ca ma asteptam ca ajutorul sa-mi fie retras. Poate ca as fi meritat, dar domnul Barhalescu nu a renuntat. I-a pasat de copii si de cuvantul dat, m-a sprijinit si m-a indrumat! Despre felul in care s-a implicat, alaturi de oamenii minunati de la Icar Tours, veti afla cateva poze mai tarziu! Multumesc!

Apoi, am primit iar bani. Prin serviciul PayPal, Loredana Bender a donat, din Germania, 50 de euro. Scazut ceva euro la transferul ei si apoi la transferul facut de mine pe card, transformat in bani romanesti, au rezultat 210 lei. Multumesc! Simona Secrieru din Italia mi-a trimis, prin intermediul mamei ei, 50 de lei. Multumesc! Anca Sima, a caror parinti sunt vecini cu micutii de la centru a donat si ea 100 de lei. Multumesc! Acesti bani, 510 lei in total, au asteptat cuminti ultimele zile de campanie. Ca sa vad exact ce se aduna si sa cumpar in completare, fix ceea ce urma sa mai fie nevoie.

Puteti citi textul complet aici: http://saptepietre.ro/2012/09/scoala-incepe-cu-dreptul-datorita-tie.html


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi