Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Daruire si iubire, inainte de toate

Pentru Aurora Vatamaniuc, presedintele Fundatiei Star Of Hope Romania, recunostinta este al doilea cuvant pe care il rosteste dupa iubire neconditionata. De aproape 30 de ani se ocupa de problemele copiilor cu dizabilitati, pe care ii ocroteste si ii ajuta (cu sprijinul terapeutilor) sa isi insuseasca toate acele lucruri de care au nevoie ca sa se poata integra in societate.

Aurora Vatamaniuc a pornit la drum doar cu gandul ca Dumnezeu le vede si le stie pe toate si ca va pune mereu sprijin acolo unde truda omului nu este indeajuns. A deschis multe centre, oferind acum sprijin pentru 600 de copii din mai multe localitati din tara. Fundatia Star Of Hope Romania inseamna  6 CENTRE DE ZI pentru pentru copii si tineri cu dizabilitati din Iasi, Barlad, Botosani, Dorohoi, Suceava si Chisinau, 7 CENTRE DE ZI pentru copiii aflati in situatii de risc de abandon familial si scolar din Murgeni (jud. Vaslui), Babadag (jud. Tulcea), Pantelimon (jud. Ilfov), Valea Seaca (jud. Bacau), Husi (jud. Vaslui), Dimacheni (jud. Botosani) si Botoșani. Fundatia, prin Aurora Vatamaniuc, terapeutii si colaboratorii ei, ofera interventii si sprijin material, moral si financiar pentru parintii si familiile copiilor inclusi in diferite proiecte, dar si sesiuni de informare/instruire a cadrelor didactice din comunitate privind modalitatile de lucru cu copilul cu dizabilitati ori copilul aflat in risc de abandon scolar sau familial.

Oamenii buni care ridica Raiul

Uneori dragostea si daruirea nu sunt de ajuns, iar oamenii au inteles acest lucru. In ajutorul fundatiei si al copiilor pe care ii are in grija au venit dl Paul Butnariu (Camera de Comert si Industrie Iasi),  compania Mesopotamia (dl Daniel Murariu), ArtGeorgies (dna Camelia Moraru), Focality (dna Mardarasevici), Quartz Matrix (Mihai Suhar) si farmacia ARIS (Marius Profiri). Ajutor au oferit și Media Rom Grup, Medicarom, Pencraft, Prima Car (Dana Fighiuc), Frarom (Ioana Olarescu), Dal Consulting (Angela Manea), Centrum Gym (Loredana Dorea).  “Multumim si TotalGgaz, dnei Livia Sandu, care de sprijina de cinci ani consecutiv prin campania de donare a 2 % din impozitul pe venit”, a spus Aurora Vatamaniuc. Cauzei nobile i s-au alaturat si multi ambasadori, cum ar fi Laura Bretan, care in octombrie a organizat in Portland un concert pentru copii, si dl Cristian Popa, de la Biserica Rhema, ce ofera mult sprijin parintilor copiilor cu dizabilitati si care trec prin situatii de criza.

Privind la acest tablou, iti dai seama cat de mult conteaza fiecare sprijin si cum putem construit o comunitate unde dragostea si daruirea pentru cel de aproape ar trebuie sa devina un mod de viata.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi