Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Povesti adevarate, din Centrele Star of Hope Romania

Andrei Apopei este un baietel abandonat de parinti chiar de la nastere. Tot atunci a fost diagnosticat cu ”sindrom alcoolic fetal”.

Andrei are 5 ani si un diagnostic in plus - autism. Copilul este crescut in regim de asistenta maternala de o familie care il indrageste enorm. Din februarie 2016, Andrei a fost inscris in programul de recuperare al Fundatiei Star of Hope Romania si vine la terapie de trei ori pe saptamana. Daca la momentul inceperii sedintelor de terapie Andrei avea deficit de atentie, era nonverbal, nu isi putea exprima emotiile, pe parcurs a invatat sa se exprime, sa silabiseasca, intelege si executa cerintele. A invatat sa mestece, bea apa singur, recunoaste cifrele si incearca sa pronunte cuvintele, a invatat sa salute si interactioneza cu ceilalti copii din grup.
Din nefericire, mama copilului - asistentul maternal - a fost diagnosticata cu cancer (in metastaza) si, desi le este foarte greu financiar (tratamentele mamei sunt costisitoare, multe interventii chirurgicale), vor sa lupte in continuare pentru Andrei si nu vor sa il dea inapoi la stat.
Pentru a ramane intr-o familie care il iubeste, pentru a-si continua sedintele de terapie - atat de necesare - Andrei are nevoie de sprijinul nostru! Si al vostru, oameni buni!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi