Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Povesti adevarate, din Centrele Star of Hope Romania

Un alt caz aflat in grija Fundatiei Star Of Hope Romania este cel al Elenei, o fetita de 7 ani.

Mama Elenei a murit in urma cu 3 ani, rapusa de o boala necrutatoare, astfel ca fetita a ramas in grija bunicii. In 2017, bunica si un unchi al Elenei au consultat un specialist in genetica si au aflat ca Elena are sindromul Down (mozaicism), iar Comisia de expertiza a hotarat ca Elena nu poate fi incadrata in gradul grav de handicap, motiv pentru care ea nu beneficiaza de pensie de insotitor, ci doar de alocatie dubla. Fetita are un potential intelectual foarte bun, iar sansele ei de recuperare sunt foarte mari. De aceea, terapia este foarte importanta pentru dezvoltarea Elenei. Insa bunicii ii este foarte greu sa vina saptamanal cu Elena la terapie. Locuiesc in satul Popricani (judetul Iasi) si, pentru a ajunge la Centrul Star Of Hope din Iasi sunt nevoite sa acopere cheltuielile de transport care depasesc cu mult puterea financiara a familiei.
Sansele ca Elena sa poata dobandi abilitati de viata independent depind acum de ajutorul comunitatii, al oamenilor cu suflet. Ajutati-o pe Elena sa devina un om bun, la fel ca si voi!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi