Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Sportivul meu preferat

Talent si munca la un loc. Multa munca, emotii, lacrimi, cuvinte de incurajare, dar si de dojana. Toate acestea se simt atunci cand esti in mijlocul unei competitii sportive. Cu atat mai mult cu cat, unul dintre participanti este copilul tau, parte dintr-o echipa pe care, treptat, ajungi sa o cunosti. Sunt copii care, dupa ce vin de la scoala, isi termina temele si apoi merg la antrenament. De trei, patru ori pe saptamana sau chiar mai des inaintea unei competitii.

De foarte multe ori, Paul se schimba in masina, mananca in masina si, cand ajunge acasa inca doreste sa-mi arate pasii noi invatati la antrenamente sau noile elemente. Sunt zile in care exersam tot momentul acasa ca sa invatam sa facem corect exercitiile.

La antrenamente vad copii care repeta de cate ori este nevoie un pas, doi sau o secventa intreaga de exercitii, copii care doresc sa reuseasca si care stiu ca atunci cand domnul profesor ridica tonul vocii, inseamna ca ceva nu este bine in executie si ca urmeaza cuvintele: „De la capat”.

Si incep de la capat pentru ca momentul lor de pe scena, ce nu dureaza mai mult de trei secunde, sa fie perfect.

Pentru domnul, asa cum ii spun copiii, nu este usor sa lucrezi cu 29 de copii pana in 8 ani, incercand o sincronizare perfecta si o executie corecta. Insa domnul ii primeste cu zambete de fiecare data si ii incurajeaza cand reusesc.

Este vorba despre Clubul de gimnastica aerobica GIMNIS de la Palatul Copiilor din Iasi, antrenati de prof. Bogdan Banta.

Este vorba despre un sport plin de ritm si culoare, un sport ce te invata cum sa functionezi intr-o echipa si cum, impreuna, poti reusi.

Iar Paul este unul din sportivii mei preferati!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi