Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Conferinta antreprenoriala despre modelul suedez, la Camera de Comert

Camera de Comert si Industrie Iasi, in parteneriat cu Fundatia Star of Hope Romania si Focus Business School, organizeaza o conferinta antreprenoriala dedicata cunoasterii modelului suedez de dezvoltare a afacerilor, valorilor etice ale antreprenoriatului si instrumentelor pot fi folosite in dezvoltarea unui marketing si leadership de succes.

Evenimentul va avea loc vineri, 24 martie 2017, ora 12.00, la sediul Camera de Comert si Industrie Iasi.

Speakerii principali ai conferintei vor fi:

Thomas Lennartsson - antreprenor suedez cu o experienta in antreprenoriat si managementul afacerilor de peste 20 de ani. A dezvoltat proiecte de management si control al investitilor imobiliare in cadrul celui mai mare aeroport din Suedia si apoi a gestionat departamente de management din domeniul farmaceutic si medical timp de aproape 10 ani. Este, totodata, profesor in cadrul Focus Business School, invatand cursantii cum sa identifice si sa implementeze instrumentele de management corecte pentru construirea afacerilor de succes pe termen lung. Din decembrie 2015 este profesor si consultant in afaceri in cadrul Akademiska University Hospital, Suedia. In cadrul conferintei Focus on Business, Thomas Lennartsson va vorbi despre adevaratele valori ale unei companii de succes.

Dan Davidson - manager general in cadrul grupului de firme Eton Innovation AB Suedia, fiind specializat pe proprietate intelectuala si inovare de produs. Duce mai departe o afacere de familie inca din 1928 in domeniul camasilor barbatesti, Eton Shirts, afacere ce a ajuns astazi unul dintre cele mai exclusiviste branduri, cu vanzari in peste 49 de tari la nivel mondial. Lucreaza in domeniul dezvoltarii de sisteme de management de calitate, brevete si strategii de dezvoltare, inovare si lansare de produse. Colaboreaza cu Focus Business School si este profesor consultant, promovand calitatea si excelenta in produse si servicii. In cadrul conferintei Focus on Business, Dan Davidson va vorbi despre dezvoltarea unei companii prin dezvoltarea societatii ca intreg.

Lennart Eriksson - presedinte fondator al Star of Hope International, Suedia si initiator al Focus Business School in Romania, cu primul sediu deschis la Iasi, in cadrul Fundatiei Star of Hope. A fost decorat in anul 2013 cu Ordinul Steaua Romaniei in Grad de Cavaler pentru 10 ani de activitate si initiative umanitare precum si pentru rolul important pe care l-a avut organizatia Star of Hope in ajutorarea persoanelor cu dizabilitati din tara noastra.

Aurora Vatamaniuc - fondator si presedinte Star of Hope Romania, dezvoltator al Scolii Focus Business School in Romania si membru in consiliul director al Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale. Cu o experienta de peste 18 ani in managementul organizational, economie sociala, lobby, dezvoltarea resurselor umane, grupuri de suport parental si network, management de campanii sociale si de fundraising.

Moderatorii conferintei vor fi Paul Butnariu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Iasi si Amalia Georgescu, fondator AGEO Events.

Participarea in cadrul acestei conferinte se face pe baza de invitatie confirmata si presupune o donatie de 25 lei/participant, in beneficiul cauzelor sustinute de Fundatia Star of Hope Romania.

Detalii si inscrieri: www.cciasi.ro.

Camera de Comert si Industrie Iasi


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi